Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Seninle 1 Okyanusta Kalmış 2 Çılgın Aşık gibiyiz bebeğim, Senin yanında Dünyadan Silinirim Kimseyi görmem Senin yanında heryer Benim için Suyla çevrilmiş Bir Ada, Sadece Sen Ve Ben Varız Bu Dünyada yanyana!

Hadi Sözlerini Vur Kalbime Gözlerim güLsün hadi Gözlerime Bak kalbimde Sözlerin Büyüsün bebeğim Seviyorum Seni Bu Can Senin Hadi Sev Beni Bu Hayat Seninle Yürüsün..

Gözlerim Gözlerine Bakınca, Ellerim Ellerini Tutunca, nefesin Yüzüme Vurunca yeniden geliyorum Hayata Bebeğim, Seni Rüyalarımda Bile Düşünen tek insan Benim bebeğim.

Seviyorum Derken Aslında gözlerine Bakıp Gözlerinin ışığındaki o mahsumiyette boğuLmak istiyorum.

Yazılarım Seni ANlatırken 4 DUvar Arasında HayaLine Şarkılar Söylemeyi öğrendim Hasretinle Aşk Şarkıları Şiirleri Yazmasını Öğrendim.

Kimseye Senin Kadar Bağlı OLmadım, Hayattan Bağlarımı Koparttığım San Sen hayata Bağladın beni bebeğim…

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Hadi Sözlerini Vur Kalbime Gözlerim güLsün hadi Gözlerime Bak kalbimde Sözlerin Büyüsün bebeğim Seviyorum Seni Bu Can Senin Hadi Sev Beni Bu Hayat Seninle Yürüsün..

Gözlerim Gözlerine Bakınca, Ellerim Ellerini Tutunca, nefesin Yüzüme Vurunca yeniden geliyorum Hayata Bebeğim, Seni Rüyalarımda Bile Düşünen tek insan Benim bebeğim.

*
Allah razı olsun

Üst Alt