Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
0365zqfp0.gif

Bugün beni göremesen de bil ki yanındaıym... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatin tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. ıyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Dogumgünün kutlu olsun!
Ve seni karşıma çıkaran Rabbime sonsuz şükür olsun...

pastaqy3.png

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
blume9009ff7ojue1.gif

Doğum günün kutlu olsun kardeşimm sene Rabbim hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı ve iman dolu ömürler nasip etsin inşAllah...Rabbim her istediğini güzel gönlüne göre versin kardeşim benimmm...selam ve dua ile Rabbime emanet ol....

f0uujtip6.gif

sene

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ALLAH razı olsun sizlerden nakşim canım birkatre abim RABBİZ sizleri benden ayırmasın inş. çok duygulandırdınız beni çookk mutlu ettiniz iyiki sizi tanımışım RABBİM bizim dostluğumuzu hiç bitirmesin inş.....
RABBİM her daim sizden razı olsun dosttanda öte kardeşlerimsiniz siz benim

Hak_yol

YaRaLiYiM

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Diğer
SENEM

seninle tanisali hemen hemen bir sene olacak

söyle geriye dönüp baktigimda net hayatimda iyiki tanimisim dedigim kisilerden birisin...

hani kimi insanlar vardir,ilk tanistiginiz anda bile icinizde bir sevgi ve muhabbet olur...sanki yillardir tanisiyormusuz gibi :) iste seni tanidigim andan itibaren yüregimde yer eden sevdiklerimden birisisin..

can diyebilecegim sayili insanlar arasindasin güzelim...

yollarin uzakligina,mesafelerin imkansizligina inanmiyorum cünkü gönüller bir olunca

mesafeler her zaman yakin olur...Rabbim muhabbetimizi , sevgimizi daim kilsin insaAllah...

Allahin razi oldugu bir hayat sürmen dilek ve dualarimla...Her zaman herseyde ölcün Kuran ve Sünnet olsun insaAllah... Ya Allahi hatirlatanlardan ol. yada Allahi hatirlatanlarla ol insaAllah...

Dilerim Rabbim den seni gülümseterek imtihan etsin ve her gecirdigin gün bir sonraki güne güzelliklerini hayirlarini tasisin insaAllah...

Yeni yasin hayirli olsun güzelim...

seniseviyorum2vk0iipx3.gif

sene

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
RAHMAN razı olsun sağolun iyiki sizin gibi dostlarım var hep yanımda oldunuz bana ALLAH' ı hatırlatan dostlarımsınız benim hiç ayrılmayalım olur mu?

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
NİCE YAŞLARA NEKADAR GÜZEL DOSTLUKLAR KURMUŞSUNUZ TEBRİK EDERİM

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
yeni yaşın hayırlı olsun canım iyiki varsın..hakyol ablanın yazdıgı msjda güzeldi ben bile duygulandım.. ;)

Hak_yol

YaRaLiYiM

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : sene
RAHMAN razı olsun sağolun iyiki sizin gibi dostlarım var hep yanımda oldunuz bana ALLAH' ı hatırlatan dostlarımsınız benim hiç ayrılmayalım olur mu?

Rabbim ömür verdigi sürece yüregimle her daim yaninda olacam gülüm...
Aramizda mesafler var ama olsun yüregimizin sevgisi mesafleri kapatiyor..

Üst Alt