Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Elindeki silahı milletine doğrultan ve bugün olsa yine yapardım diyen Darbeci paşa, yedinci Cumhurbaşkanı Kenan Evren, valilerin oruç tutup tutmadıklarını tespit ettiğini açıkladı. Bakın Evren valileri nasıl oruç testinden geçiriyormuş!
Evren: Oruçlu Valileri Tespit Ettim!

Yedinci Cumhurbaşkanı Kenan Evren, "Bazen valileri makam aracıma alırdım. Ağızlarının kokusundan oruç tutup tutmadıklarını anlardım. Araçtan da indiremediğim için, mecburen kafamı çevirmek zorunda kalırdım" dedi.

Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin kuruluşunun 147'nci yıl kutlamaları çerçevesinde Marmaris'teki bir otelde düzenlenen yemeğe katılan Evren, valilerin devleti temsil ettiğini, bu nedenle yetkilerinin artırılması gerektiğini belirterek,şunları söyledi:

"Valilik ve kaymakamlık çok kutsal mesleklerdir. Ama valilere istenildiği kadar yetki verilmiyor. Valiler tarafından halledilebilecek birçok konu, bakanlık genel müdürleri tarafından yerine getiriliyor. Devleti temsil eden bu kişilere saygı eksik edilmemeli. Bazen illerde yemek verilir. Milletvekili, validen sonra gelir ama buna hiç uyulmaz. Valiler, kenarda bir yerde kalır. Bunun değişmesi gerekli."

Evren Valilerin oruç tutup tutmadığını da tespit ettiğini söyleyerek şöyle dedi: "Bazen valileri makam aracıma alırdım. Ağızlarının kokusundan oruç tutup tutmadıklarını anlardım. Araçtan da indiremediğim için, mecburen kafamı çevirmek zorunda kalırdım"

kenanevrencunta.jpg

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
iyi bir şey yapardi.sanki..

ALLAh islah etsin
ama bazilarinin kalp gözleri kapalidir diyor ALLAH c.c

böylelerinin acı bir sonu vardir.hem bu dünyada hem ahirette

RABBİM e havale ediyoruz.bunlari..ama

bunlarin böyle yapmasinda bizim suçumuz da var

Biz kendimizi düzeltmessek,bibirimizin kuyusunu kazarsak ve doğru olmassak.ALLAh da bize böyle zalimleri gönderir..

ARTIK O İMAN EDENLERİN KALPLERİNİN ALLAH KORKUSUNDAN ÜRPERME ZAMANI ONA YÖNELME ZAMANI GELMEDİMİ..

Üst Alt