Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Gecenin o büyülü saatlerinde pencereden
sızan ay ışığının her bir cilvesinde,Sen'i düşünüyorum.yüreğim hadretle yanıyor:bir gariplik hissediyorum,içim içime sığmıyor;can kafesten uçmak istiyor.

Yediğim ekmekte,içtiğim suda,kokladığım gülde,ziyanın parıltısında,yağmur damlasında,kar taneciklerinde,Sen'i düşünüyorum.

Güneşin her sabah doğuşunda,her akşam grubunda Sen'i düşünüyorum;aşkın kalbimi titretiyor.

Yürüdüğüm yollarda,konuştuğum insanlarda,ikliminde uçuşan altın kanatlı kuşlarda hep sanatını görüyorum.rahmetine sığınıyorum...

Rahmetin;hem hazanı, hem kışı,hem baharı,hem yazı,hem arzı,hem semayı kucaklıyor.ikliminde fani olmak,ebetlere yelken açmak istiyorum.
Bazen bir gül kokusunda,bir güle bakışımda,dokunuşumda,Habibini(sas) görüyorum.çiçekler ötelerden O'nun kokusunu getiriyorlar.kuşlar haber veriyor"aşık Maşukunu arıyor"diye;semtinde geziyor ruhum,belki görürüm diye.gözlerim Sevgilinin yolunu ümit dolu bir intizarla bekliyor,o'nun ışığı ruhuma doluyor.

Ey biçarelerin çaresi,yolda kalmışların,gariplerin,kimsesizlerin yardımcısı....ey Mabudu Mutlak!...

Ümitle kapına geldim,girmeme izin verir misin?
Kirpiklerimi yıkayan gözyaşlarım,ıslak seccadem,seherde semaya açılan avuçlarım şahittir,yalan değil sevdam!

Ürperen kalbim,titreyen bedenim,vücudumun bütün zerreleri şahittir,
bir tomurcuğun şehbal açması gibi,Ya Fettah,şu kalbi de Sana aç,aç ki kurtulaşa ereyim!

Erit beni,bir kor saç içime,ocaklar gibi yanayım,yüce Nebi gibi,Sana dilbeste olmuş dostların gibi...
Kokuşmuşluktan usandım,şu gurbetlikten bunaldım.
Hasretine dayanamıyorum.dizlerimde derman,gözlerimde yaş kalmadı.ruhum ab-ı hayat istiyor,adımı çağıran bir ses,içime hasretinin sancısını söndüren bir damla düşsün...

Garibim,acizim,biçareyim,gitmek istiyorum,canım toprak çekiyor.Sana ulaşmak,ruhun tenden ayrılması ise,visalimi istiyorum.iki damla gözyaşıyla Sana gelmeyi arzuluyorum
beni Sensiz bırakma ALLAH'IM!......

uyanmehmetdemir1ja.gif

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Rahmetin;hem hazanı, hem kışı,hem baharı,hem yazı,hem arzı,hem semayı kucaklıyor.ikliminde fani olmak,ebetlere yelken açmak istiyorum.
Bazen bir gül kokusunda,bir güle bakışımda,dokunuşumda,Habibini(sas) görüyorum.çiçekler ötelerden O'nun kokusunu getiriyorlar.kuşlar haber veriyor"aşık Maşukunu arıyor"diye;semtinde geziyor ruhum,belki görürüm diye.gözlerim Sevgilinin yolunu ümit dolu bir intizarla bekliyor,o'nun ışığı ruhuma doluyor.
[/SIZE]

uyanmehmetdemir1ja.gif

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Garibim,acizim,biçareyim,gitmek istiyorum,canım toprak çekiyor.Sana ulaşmak,ruhun tenden ayrılması ise,visalimi istiyorum.iki damla gözyaşıyla Sana gelmeyi arzuluyorum

Amin Amin Amin inşaallah ...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Ümitle kapına geldim,girmeme izin verir misin?
Kirpiklerimi yıkayan gözyaşlarım,ıslak seccadem,seherde semaya açılan avuçlarım şahittir,yalan değil sevdam!

Ürperen kalbim,titreyen bedenim,vücudumun bütün zerreleri şahittir,
bir tomurcuğun şehbal açması gibi,Ya Fettah,şu kalbi de Sana aç,aç ki kurtulaşa ereyim!

Erit beni,bir kor saç içime,ocaklar gibi yanayım,yüce Nebi gibi,Sana dilbeste olmuş dostların gibi...

beni SENSIZ bırakma Allahım...
Senden uzaklıgın cehennemınden al benı
hıclıgın atesınden koru Yarabbımmmm

Allah razı olsun ablammmm emegıne saglık..cok guzelmıs

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : rumeysa

uyanmehmetdemir1ja.gif

Allah (cc) razı olsun ablam harika bir yazıydı yüreğine sağlık...

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
AMİN.......harika bir yazı olmuş.Allah razı olsun...

Üst Alt