- Aldığı Beğeniler
- 15
Seni sen oldugun için seviyordum...
Sana içimdi nasil bir sayfa açtigimi sen bile tahmin edemezsin, hiç bir zaman pismanlik duymadim seni secdigim için, seni bir baskasina ait oldugunu soylediginde bile seviyordum ben ve bunu gurur yapmadan tekrar tekrar soyleyecek gucum var hala seviyorum, ama seni ve sevdami itemiyorum cumlesini senden duymakta beni çok kirdi, sana yinede sitem etmedim, o cumlelerin içinde hakli bir sitem vardi sadece.Ben sana istesemde ah edememki, benim sevgimde ah'a yer yok, hele sana.Eger kirdiysam ozur dilerim, amacim bu degildi ama benide anliyorsundur umarim.
Seni sevdim ben o yuzden kotulugunu isteyemem, bunu dusunmem bile beni uzer.Eger bu bir vedaysa, gonlunce olsun hersey, iyi olan, guzel olan ne varsa hep seni bulsun.
Simdi burda yoksun ama beni duyuyorsun biliyorum, kapat gozlerini benim için ve dinle ne olur;
Bak yoksun!!Bunun anlamini biliyormusun?Yoklugun, yuregimdeki bu yildizsiz, bu dipsiz, karanlik gece.Yoklugun odamin duvarlarina astigim suretlerine bakarken gozlerinde unuttugum dalgin gozlerim.Ben diye ne varsa gordugun iste o senin yoklugun.
Simdi tek bir cumle dilimde; gitmek sevene dusmeseydi keske.
Tasirim ben hasretin yukunu, acilarin içimde sir gibi.Yeterki sen uzulme, kendine dert etme, varsin uzasin yollar, sen askimdan vazgeçme.Karisir huzunlenirim sen aldirma, susar dinlerim yanarim ben askinla.Karisir huzunlenirim sen aldirma, içimde tasirim sesini hala.
Sen benim için hep ozeldin ve hep oyle kalacaksin ama bu sefer olumden daha kotu olmayacak bu gidis.
Aklima gelmisken soyleyeyim; ben seni hiçbir sey için suçlamadim, kotu gormedim, hiçbir hatayi, hiçbir yanlisi sende gormedim, oyle bile olsan ben seni sevdim, nasil biri oldugun için deegil, beni sevdigin veye sevme ihtimalin oldugu için degil, bir gun benim olman içinde degil,
sadece sen oldugun için sevdim...
Bak yoksun!!Bunun anlamini biliyormusun?Yoklugun, yuregimdeki bu yildizsiz, bu dipsiz, karanlik gece.Yoklugun odamin duvarlarina astigim suretlerine bakarken gozlerinde unuttugum dalgin gozlerim.Ben diye ne varsa gordugun iste o senin yoklugun.
Simdi tek bir cumle dilimde; gitmek sevene dusmeseydi keske.
Tasirim ben hasretin yukunu, acilarin içimde sir gibi.Yeterki sen uzulme, kendine dert etme, varsin uzasin yollar, sen askimdan vazgeçme.Karisir huzunlenirim sen aldirma, susar dinlerim yanarim ben askinla.Karisir huzunlenirim sen aldirma, içimde tasirim sesini hala.
Sen benim için hep ozeldin ve hep oyle kalacaksin ama bu sefer olumden daha kotu olmayacak bu gidis.
Aklima gelmisken soyleyeyim; ben seni hiçbir sey için suçlamadim, kotu gormedim, hiçbir hatayi, hiçbir yanlisi sende gormedim, oyle bile olsan ben seni sevdim, nasil biri oldugun için deegil, beni sevdigin veye sevme ihtimalin oldugu için degil, bir gun benim olman içinde degil,
sadece sen oldugun için sevdim...
(Alintidir)