Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
SENİ SEVİYORUM!!!

Ömür çok kısa, yaşamsa çok zorlu, dünyaya aldanmışız,bize onca nimeti vereni unutuyor. Genciz daha çok zamanımı var Allahu tealayı, vakti gelirse yaşlanınca anarız..ibadeti Rabbime zikri şükrü unuttuk..

Üstüne sevdiklerimizi aramıyor işimiz çok fazla bahanesiyle...

Oysa hayat çok kısa sevdiklerimizle geçen zaman öyle değerliki..yanımızdaysa sevdiklerimiz cennet..ana babalarımızsa hanemize ömrümüze bereket..onlar dünya ahirde selamet..yanınızdaysa sarılın sevdiğinize seni seviyorum deyin!
Sizinle birlikte değilse arayın sevdiğinizi söyleyin.atalarımız çok şey istemez sadece arayıp hatır sormak yeterli...

Çocuk kuru ekmekle sevgi, yaşlılarımızsa sevgi ve çorba ister çok değilki....Dünyaya köle olupta ana baba ve ailemizi unutursak...,
Onlarda bizi unutur..

Yarın bizde yaşlanıp çocuklarımızın gelmesini aramasını bekleyeceğiz..
Çok geç olmadan seni seviyorum...

Deyiverin sevdiklerinize...
SENİ SEVİYORUM!!

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
seylan_54 ****:G::G::G:
Uhibbu ****:G::G::G:
Geceler ****:G::G::G:
sevgili kardeşlerim bende sizleri çoook seviyorum isterdimki güller serem yollarınıza...
:gul::gul::gul::gul:
lakin bunu yapmam imkansız sadece yüreğimdeki sevgiyle ettiğim dualarımı yolluyorum..
Rabbim sizleri çok sevsin sevindirsin cümle kainata sevdirsin... Rabbim sizleri sevgili kıymetli kılsın dostlarınız yanında sözleriniz ferman olsun...

Rabbime emanet olun...

:gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul:

Üst Alt