- Aldığı Beğeniler
- 3
- Takım
- Galatasaray
Varlığın!Gözlerimin öbeğinde bir büyü..!Ve rahmetinin sağanağındayım bu akşam.
Döne döne,yana yana ıslanmak..!Doya doya ağlamak,Sen’siz geçen zamanlarıma…Sayısız kayboluşlar,sayısız haykırışlar,sayısız gidip/gelişler içinde…
Bilir misin ? Ne için yaratıldığını,nereye doğru yol aldığını bilmeden yaşamanın sancısını…?
Bilir misin ?Her gün yeni bir sancıyla uyanmanın ne demek olduğunu..?
Kaybolmuşluğun öyküsü,dilime türkü olmuş,
Türkü olmuş, Sensiz çığlıklar..!Sensizliğin acısı sarmış hücrelerimi onca yıl…Uyumuşum,uyuduğumu bilmeden…
Artık,Bir başka hüzünle yağar olmuştu yağmurlar,toprak bir başka…
Ruhumun zindanlarında,sürünmüşüm onca sene.
İyi ki yollar var...Ve yolun sonunda Sen..!Yolun sonunda beni bekleyen biri var.
Dalgaların sahile vurması gibi,sevginin ılgıt ılgıt yüreğime vurması, katranlaşmış yüreğimin çırpınışlar içinde hayat bulması...!
Ya o yollar olmasaydı...?Yolun sonunda beni bekleyen biri olmasaydı?
Ya beni,benden çok seven Olmasaydı?
İyi ki varsın Allah’ım!
İyi ki var dostların..!
Yazan:gökkuşağı
Döne döne,yana yana ıslanmak..!Doya doya ağlamak,Sen’siz geçen zamanlarıma…Sayısız kayboluşlar,sayısız haykırışlar,sayısız gidip/gelişler içinde…
Bilir misin ? Ne için yaratıldığını,nereye doğru yol aldığını bilmeden yaşamanın sancısını…?
Bilir misin ?Her gün yeni bir sancıyla uyanmanın ne demek olduğunu..?
Kaybolmuşluğun öyküsü,dilime türkü olmuş,
Türkü olmuş, Sensiz çığlıklar..!Sensizliğin acısı sarmış hücrelerimi onca yıl…Uyumuşum,uyuduğumu bilmeden…
Artık,Bir başka hüzünle yağar olmuştu yağmurlar,toprak bir başka…
Ruhumun zindanlarında,sürünmüşüm onca sene.
İyi ki yollar var...Ve yolun sonunda Sen..!Yolun sonunda beni bekleyen biri var.
Dalgaların sahile vurması gibi,sevginin ılgıt ılgıt yüreğime vurması, katranlaşmış yüreğimin çırpınışlar içinde hayat bulması...!
Ya o yollar olmasaydı...?Yolun sonunda beni bekleyen biri olmasaydı?
Ya beni,benden çok seven Olmasaydı?
İyi ki varsın Allah’ım!
İyi ki var dostların..!
Yazan:gökkuşağı