Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ŞekerliSu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,098

Bilim Kurulu’nun önceki günkü toplantısının ardından açıklanan koronavirüse karşı koruyucu maske zorunluluğunun kaldırılması TBMM Genel Kurulu’na da yansıdı.​

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in, “Sayın Başkan maskeler çıkıyor mu artık?” sorusuna Meclis Başkanvekili Celal Adan, “Serbest, serbest. Sağlık Bakanı öyle diyor ama biz maskeyi takmaya devam edelim” diye cevap verirken, bazı vekiller de kararın ardından maskeleri indirdi.

Serbest ama devam edelim

Milletvekillerinin çoğunluğu maskeyle çalışmayı tercih etti. Bazıları maskelerini burunlarına iyice bastırırken, bazı vekiller de maskesiz olarak Genel Kurul mesaisini sürdürdü.

Serbest ama devam edelim

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Ben bizim çalışan bir arkadaşlardan birisine sordum neden maske takıyorsun çıkarsana serbestleşmiş dedim.. oda dediki alıştım kendim için takıyorum.. yanındaki arkadaşıda dediki abi dedi kızın bıyıkları çıkmış kesmeye eriniyorsa ondandır dedi he dedim o zaman maske bak bu sefer işe yaradı... koronada işe yaramıyordu takmıyorlardı ama bunda işe yaramış dedim.. ne diyim la

Üst Alt