Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan netcommander
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Şükür Kavuşturana inşaallah bundan sonra bir sorunla karşılaşmayız ...
İlgilenen arkadaşların ellerine sağlık ALLAH razı olsun ...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
N

netcommander

Guest
onur bana şu gelen işi bir izah edermisin bu sık sık kesintiler ne zaman oldu ve sen nasıl çözmek için yardımcı oldun kusura bakma ))

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : netcommander
onur bana şu gelen işi bir izah edermisin bu sık sık kesintiler ne zaman oldu ve sen nasıl çözmek için yardımcı oldun kusura bakma ))
Daha önce sen usa'e tatile gittiginde oldu birde 2 gündür bir açılıp bir kapanıyor ya ona diyoruz benim yetkim olmadıgı için hiç birşeyi düzeltme imkanım olamaz zaten türcüme yaptım ya biraz ona diyorlar )))):D

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Şükür kavuşturana,2 gündür üzülüyordum,sanki site olmayınca internet boşmuş gibi geldi bana.......

Tabi burası olmayınca bende İsalmicportala girdim,baktım bizim millet hep orda,güzel birşey tanıdık isimleri görmek :p

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : silaucan
Şükür kavuşturana,2 gündür üzülüyordum,sanki site olmayınca internet boşmuş gibi geldi bana.......

Tabi burası olmayınca bende İsalmicportala girdim,baktım bizim millet hep orda,güzel birşey tanıdık isimleri görmek :p
Bende bi gireyim dedim databeseye reset atmışlar 3 mesajım vardı biraz yazayım dedim artık açıldı :D:D:D:D

Üst Alt