Sesi açın dinleyin :D http://www.resimload.com/140522/cmbxfwIh.swf
O Onur Geliştirici Üyelik Tarihi 1 Eki 2005 Mesajlar 7,571 Aldığı Beğeniler 4,846 Konum Karaman Takım Galatasaray 6 Eki 2006 #1 Sesi açın dinleyin [FLASH]http://www.resimload.com/140522/cmbxfwIh.swf[/FLASH]
Bayram LA İLAHE İLALLAH Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 7,283 Aldığı Beğeniler 51 Konum Ankara Takım Galatasaray 6 Eki 2006 #2 Bunu daha öncede vermiştik onur. Çokmu beğendin ANADOLUMUN GÜZELiLiGi BU KÜCÜK KIZI iZLEYiN
Gölge Dost İstersen Allah Yeter Üyelik Tarihi 1 Kas 2005 Mesajlar 4,662 Aldığı Beğeniler 29 Konum İstanbul - Eyüpsultan Takım Galatasaray 6 Eki 2006 #3 Ne diyor bu yaaa ...Aç karnına da gülünmüyor ki
zübeyde abim seni cok özledim:( Üyelik Tarihi 5 Mar 2006 Mesajlar 748 Aldığı Beğeniler 4 Takım Galatasaray 6 Eki 2006 #4 çok hoş bu ya sagol allah razı olsun
Ö ömer_hattab1 YD Üyesi Üyelik Tarihi 18 Eyl 2006 Mesajlar 172 Aldığı Beğeniler 0 6 Eki 2006 #5 tesekkurler.cok güzel.heee
O Onur Geliştirici Üyelik Tarihi 1 Eki 2005 Mesajlar 7,571 Aldığı Beğeniler 4,846 Konum Karaman Takım Galatasaray 6 Eki 2006 #6 Direk linki aradım ama çıkmadı Bende baya önceden görmüştüm ama izini daha bugün buldum
F FurkanCan YD Üyesi Üyelik Tarihi 30 Mar 2006 Mesajlar 1,775 Aldığı Beğeniler 6 6 Eki 2006 #7 saol çok güzel
Necmeddin YD Üyesi Üyelik Tarihi 24 Ocak 2006 Mesajlar 10,138 Aldığı Beğeniler 179 Konum Batman Takım Diğer 6 Eki 2006 #8 ORiJiNAL YAZARI : Gölge Ne diyor bu yaaa ...Aç karnına da gülünmüyor ki Genişletmek için tıkla ... bana bakipta gözlerini hötletme recelli kaysi gibi beni potletmee erik börek gibisin ne sevdigin ne cabuk unnutun beni bir seyler diyor.. güzel di..sağol onur..onur sen erik börek gibisin...
ORiJiNAL YAZARI : Gölge Ne diyor bu yaaa ...Aç karnına da gülünmüyor ki Genişletmek için tıkla ... bana bakipta gözlerini hötletme recelli kaysi gibi beni potletmee erik börek gibisin ne sevdigin ne cabuk unnutun beni bir seyler diyor.. güzel di..sağol onur..onur sen erik börek gibisin...
KanDamLaSi Ubeyd Üyelik Tarihi 14 Eki 2005 Mesajlar 7,463 Aldığı Beğeniler 64 6 Eki 2006 #9 cok tatLi ya... masaALLAH.. daha evveL dinLemi$tik ama tekrari hicte fena degiLdi.. saoL onur karde$im... Seni goruverince Allah demissim Senki benim icin erik borek gibissin Ne sevdigim cabuk unuttun beni Yanik sebit gibi kuruttun beni Al su salvarligi dikim bolcana Donderdin beni saklanmis bal cana Bana bakipta gozlerini hortletme Recellik kayisi gibi beni portletme Askin bende bingil bingil kaynasin Nedecen sipalari gi sokakta oynasin Ne gorduysen uzun omre Yeter ettigin gari elliyin koru
cok tatLi ya... masaALLAH.. daha evveL dinLemi$tik ama tekrari hicte fena degiLdi.. saoL onur karde$im... Seni goruverince Allah demissim Senki benim icin erik borek gibissin Ne sevdigim cabuk unuttun beni Yanik sebit gibi kuruttun beni Al su salvarligi dikim bolcana Donderdin beni saklanmis bal cana Bana bakipta gozlerini hortletme Recellik kayisi gibi beni portletme Askin bende bingil bingil kaynasin Nedecen sipalari gi sokakta oynasin Ne gorduysen uzun omre Yeter ettigin gari elliyin koru
@Cihan** YD Üyesi Üyelik Tarihi 26 Ağu 2005 Mesajlar 3,994 Aldığı Beğeniler 9 Konum Sinop&Egypt Takım Beşiktaş 6 Eki 2006 #10 cok hostu gercekten tesekurler...