Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nicksiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bazen düşünüyorum "duvarlar,dolaplar,taşlar vs." ne anlatıyorlar acaba...

Sessizliğin ne anlattığını duyabilmek büyük bir ilim olsa gerek...

Biz,yanlış yaparken sesleniyorlar mı "yapma,dur" diye.Sessizliğin sırrına ulaşmak,sessizlik ile konuşma ilmine sahip olmak,yanlışlarımdan uzaklaşmak adına; cansız dostlarımı "psikolog"tutmak isterdim ...

İşte,onlar sessiz konuşurken, ben sesimle lal oluyorum anlaşamıyoruz! Bazen, "koltuk olmak isterim" diye düşündüğüm olur. Koltuk gibi sevdiklerimi sarmak isterdim hatta,beni sevmeyen sevdiklerimi, onlar farketmeden sıkıca sarmak isterdim...

Bu fani dünya çok zor, gerçekten zor... Düşünüldüğünde üzerimize yüklenen sorumlulukları,kaçmak istiyorum ama nereye...Bu fani alem'den kaçılacak tek yer; baki alem... Ama, ben oraya hazır değilim ki... Eşyaların bile kavradıkları, belki de hergün sessizlik ile "çığlık" ata ata duyurdukları gerçekleri ben kavrayamadım ki...

Neyse ...

Rabbim merhametinle muamale istiyorum,belki de bu sayfaya bakıp dua edecek, kardeşlerimin hürmetine affını,affımızı talep ediyorum...Duama,hayırını yolla Rabbim! AmiN...

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
amin amin inşallah

Üst Alt