Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Sevda Gönül Son Yanlızlık..

Sevda, Gönül, Son:Yalnızlık...

Sevda gözlerimde büyüyor. Sözlerimde küçülüyor... Sevdası olanın sözü çok mu olur yoksa bir sükun ve sükut halindemidir yürek başa gelene karşı bir sabır edasıyla...

Gönül ilgisizlikten muzdarip. Yüz mü çevirdiler acep yoksa bende(bizde) sevdaya dönecek yüz mü kalmadı...

Yalnızlık ulvi kavram. Belki de bu yüzden zor. Ne bileyim belkide zor oldupu için ulvi... Yani yalnızlığa kalkıyorum, yalnızlık kılacağım diyebilmek hüner istiyor sanki sabah namazına kalkıyorum demek gibi...

Kimine göre bir kaçıştır yalnızlık. Ama kimden? Ama niye? İnsan kendinden kaçtıkça gerçekten kendini bulduğunu anlamaktan bihaber... İnsanlardan kaçmak mı? Aman Allahım gerçekten bu na-mümkün...

Yola çıktığımda kalabalıklar içindeki insanların vücutlarının, tenlerinin birlikte olduğunu fakat kalblerinin içinde kendilerine bir fısıltı gibi gelen "yalnızlık sesini" kulaklarım duyar

alıntı..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Yüreğinize sağlık kardeşim.Paylaşımınız için teşekkürler...

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Sevda Gönül Son Yanlızlık..

Sevda, Gönül, Son:Yalnızlık...

Sevda gözlerimde büyüyor. Sözlerimde küçülüyor... Sevdası olanın sözü çok mu olur yoksa bir sükun ve sükut halindemidir yürek başa gelene karşı bir sabır edasıyla...

Gönül ilgisizlikten muzdarip. Yüz mü çevirdiler acep yoksa bende(bizde) sevdaya dönecek yüz mü kalmadı...

Yalnızlık ulvi kavram. Belki de bu yüzden zor. Ne bileyim belkide zor oldupu için ulvi... Yani yalnızlığa kalkıyorum, yalnızlık kılacağım diyebilmek hüner istiyor sanki sabah namazına kalkıyorum demek gibi...

Kimine göre bir kaçıştır yalnızlık. Ama kimden? Ama niye? İnsan kendinden kaçtıkça gerçekten kendini bulduğunu anlamaktan bihaber... İnsanlardan kaçmak mı? Aman Allahım gerçekten bu na-mümkün...

Yola çıktığımda kalabalıklar içindeki insanların vücutlarının, tenlerinin birlikte olduğunu fakat kalblerinin içinde kendilerine bir fısıltı gibi gelen "yalnızlık sesini" kulaklarım duyar

alıntı..

yazı bütünüyle çok anlamlıydı tümünü alıntıladım bende:)o güzel gül yüreğine sağlık ablam benim ömrüne bereket...

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Paylaşan yüreğine sağlık. Rabbim razı olsun...

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Yürege degen güzel bir yaziydi emegine saglik canim kalbi tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun
Selam ve Dualarimla.......

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler