Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49

"Çok ötelerde, uzaklarda sılaya hasret çekerim Yaşamak mı dersin sen buna dolmadıkça gözlerim."

Ayçiçeği hadisesini bilir misin?

Ayçiçeği güneşe sevdalıymış,tek özlemiymiş,onu gördüğünde başını yerden kaldırıp bir gün boyunca hasretini çektiği varlığa bakarmış ve bilir misin bıkmadan usanmadan kaybolana kadar seyredermiş başı göklerde&Güneş bu durumdan memnun,tebessümlerini sunarmış durmaksızın, ikisi de sevdalı,ikisi de birbirine hasret, ayçiçeği güneşe kavuşamayacağını anlayınca onun gibi olmaya karar vermiş ve sarı yapraklarını salmış dünyaya ve haykırmış şimdi binlerce güneş var yeryüzünde diye& İşte bu yüzden ayçiçeği güneşe benzermiş&Bizimde o ayçiçeğinden farkımız yok ve hepimizin içinde özlemle beklediğimiz bir güneş var,kavuşmak imkansız o halde ayçiçeği gibi olamayacak mıyız? Sevgiliye gülümseyerek bakamayacak mıyız?

O güneş günün sonunda batmaya mahkum ve mahkum ayçiçeği her gün boyun bükmeye&Hasret budur, özlem budur,kısacası beklemektir sevgiliyi gelmeyeceğini bilebile&

Alıntı

ihsan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
paylaşımın için çok sağol..ne diyeyim.ben sevgili denince eskiden normal sevgili anlardım..ama şimdi inş..sevgi,aşk denince hep allah a olan sevgive ask geliyor.inş.bu böyle artık devam.eder.

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
en buyuk ask en guzel ask en sonsuz ask O na cc ve Habıbıne duyuan asktır...ve ben dıyorumkı ask dedıgın sonsuz olmalı.....

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : MeLeK
en buyuk ask en guzel ask en sonsuz ask O na cc ve Habıbıne duyuan asktır...ve ben dıyorumkı ask dedıgın sonsuz olmalı.....

Allah (cc) razı olsun Melek kardeşim emeğine sağlık...

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
çok hoş bir yazı paylaşım için teşekkürler...

gamzelim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Allah razı olsun gerçek aşk Rabbimize Rasulümüze olan aşkımızdır ..

Üst Alt