- Aldığı Beğeniler
- 15
Sevdalar....sevdalar.....Uğruna gençliğimi harcadığım sevdalar
Bittiğim tükendiğim sevdalar kaybedince yenisini bulduğum yoluna baş koyduğum hep bir umutla peşinden koştuğum
Yüreğim kücücüktü birgün ilk sevdasıyla tanıştı ....
Hayaller kurdu ona dair şarkılar besteledi şiirler yazdı taki...
Yüreğimi terk edene kadar olsun dedim tükenmedi ya SEVDALAR...
Bitmedi ya sevgiler yenisini bulursun sen üzülme yüreğim yine şiirler yazarsın şarkılar bestelersin yeni sevgiliye....
yeni bir sevda buldum yüreğime daha fazla üzülmesin diye öyle bir sevda ki eşi benzeri yoktu bu SEVDAnın..
Bu defa tamam dedim aradığım sevgiyi buldum.
Ama olmadı GÜL diye gördüğüm sevgili DİKENler sundu bana ağladım ağladım....gözpınarlarım kuruyana kadar ağladım..
Üzüldüm bu sevginin yolunda yoruldum aldatıldım sevda nehirlerinde boğuldum
Ağlıyordum kaybettiğim sevdalara degil ben kendime ağlıyordum yüreğime yanıyordum nasıl sahte sevdalara tutulduğuna yanıyordum...
Birgün gördüğüm en yüksek tepeye cıkıp SEVDALAR SEVDALAR diye haykırdım nerdesiniz nerdesiniz...???
Bir sevda cagırdım kendime yalanların içinden gercekce parlayan ve buldum....yıldızlara baktım ay'a Güneş'e nehirler sonra son defa ağladım
yalan sevdalara aldandığıma ...
DUYUN İNSANLAR DUYUN ARTIK AĞLAMIYORUM FANİ SEVDALAR İÇİN
BEN SEVDALARI YARATANA SEVDALANDIM....GÖNLÜME GÜL YAPRAKLARI DİZDİM...
GÜNLERCE GECELERCE İSMİNİ YAZDIM YÜREĞİME " EY RABBİM "
Bittiğim tükendiğim sevdalar kaybedince yenisini bulduğum yoluna baş koyduğum hep bir umutla peşinden koştuğum
Yüreğim kücücüktü birgün ilk sevdasıyla tanıştı ....
Hayaller kurdu ona dair şarkılar besteledi şiirler yazdı taki...
Yüreğimi terk edene kadar olsun dedim tükenmedi ya SEVDALAR...
Bitmedi ya sevgiler yenisini bulursun sen üzülme yüreğim yine şiirler yazarsın şarkılar bestelersin yeni sevgiliye....
yeni bir sevda buldum yüreğime daha fazla üzülmesin diye öyle bir sevda ki eşi benzeri yoktu bu SEVDAnın..
Bu defa tamam dedim aradığım sevgiyi buldum.
Ama olmadı GÜL diye gördüğüm sevgili DİKENler sundu bana ağladım ağladım....gözpınarlarım kuruyana kadar ağladım..
Üzüldüm bu sevginin yolunda yoruldum aldatıldım sevda nehirlerinde boğuldum
Ağlıyordum kaybettiğim sevdalara degil ben kendime ağlıyordum yüreğime yanıyordum nasıl sahte sevdalara tutulduğuna yanıyordum...
Birgün gördüğüm en yüksek tepeye cıkıp SEVDALAR SEVDALAR diye haykırdım nerdesiniz nerdesiniz...???
Bir sevda cagırdım kendime yalanların içinden gercekce parlayan ve buldum....yıldızlara baktım ay'a Güneş'e nehirler sonra son defa ağladım
yalan sevdalara aldandığıma ...
DUYUN İNSANLAR DUYUN ARTIK AĞLAMIYORUM FANİ SEVDALAR İÇİN
BEN SEVDALARI YARATANA SEVDALANDIM....GÖNLÜME GÜL YAPRAKLARI DİZDİM...
GÜNLERCE GECELERCE İSMİNİ YAZDIM YÜREĞİME " EY RABBİM "