Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
En Güzel Gül'e Yar Olanlara
Gül'e Gönül Verenlere
Binlerce Selam Olsun

Sevdam seni nasıl anlatsam nasıl söylesemhangi yaman sözcükleritesbih taneleri gibi dizsem de seni cümlelere döksem…Adına mevlitler yazılmış güzelliğine kasideler sunulmuşken… Kelimeler kifayetsiz bir durak…Ben ise suya düşmüş yaprak kadar çaresizken …Seni nasıl anlatayım Ya Rasulallah…

Meleklerden işittim şanını dünyaya gelmeden evvel…Yüce ALLAH’ın “Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım.” dediğisin yaratılış sebebimnefes alışım.ALLAH’ın tecellisi olan güzelliklere kimi zaman akla durgunluk veren bir edayla dalışım .Kimi zaman hayranlıkla taa yürekten bir çift kömür gözle bakışım…İlahilerden dinledim seni.Ne ihtişammışsın ki doğduğun gece o asude nisan gecesi bütün dünya göklere dek nur ile bezenmiş.Ne büyük bir aşk ateşiymissin ki uğrunda bin yıldır yanan ateşler sönmüş .Sündüsi altın işlemeliipek kumaşlarla döşemiş Amine Hatunun döşeğiniMelekler birbirine seni müjdelemişler ALLAH’ın izniyle…

ALLAH’a bir davetçi ışık saçan bir kandil olarak göndeilmişsin.

Ey Bâki Sultan sensin beni ALLAH’a ulaştıracak olan.Seninle fark ettim iki cihanın görkemini.Hasretinle dolu bir yolcuyum şimdi Hırkanla şereflendirdiğin Veysel Karani olmaya aşkım yetermi bilemiyorum.

Ama sevginden kızarmış bir mısra gülüm şimdi.Güneş vurdukça kavrulan kalaylı bahçelerde sana açıyorum sana susuyorum.Ümmetin girmedikçeCennet kapısından içeri girmeyen sensin …biliyorum.Yudum yudum merhametini tadıyorum uzayıp giden gurbetlerde Sakal-ı Şerifini izliyorum camilerde mescitlerde…

Seni düşünürken yüreğim yırtılıradını zikrederken sesim boğulurismini yazarken ellerim titrerse ne olur bilki Ya Resulallahaşkımın tarif edilmez gücündendir…

Evet Sevdam ben seni tarif edemem.Ama son nefesimde Cenab-ı ALLAH’ı ve senin gönlüme Nur ile yazılmış adını zikretmeyi dilerim.
alıntı...

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Evet Sevdam ben seni tarif edemem.Ama son nefesimde Cenab-ı ALLAH’ı ve senin gönlüme Nur ile yazılmış adını zikretmeyi dilerim

Allah razı olsun

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
çok güzeldi eline yüreğine sağlık hafız abim

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...

ALLAH Razı olsun abim. Çok güzel değerli yazı için. Ellerine sağlık

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Allahumme salli ala seyyidina Muhammed

Rabbim razi olsun abi guzel paylasiminiz icin :gul:

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Güzel yorumlarınız için Rabbim sizlerden razı olsun.
Selam ve dua ile kalın.

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
yüregınıze saglık
Amin ALLAH razı olsun güzeldi

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cenab-i Hak razi olsun insaAllah cok güzeldi tesekkürler
Selam ve Dualarimla.......

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah sizlerden razı olsun.Okuyan gözlerinize ve yorun yazan ellerinize sağlık.
Selam ve dua ile..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim razı olsun inş çok güzel bir paylaşımdı paylaşan yüreğiniz dert görmesin ömrünüze bereket ....

Üst Alt