Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

bentsahra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
sevdicegim2.jpg

Yine sana yazıyorum
Gözlerim ağlamaklı, yüreğim ağlamakta....
Yine sana yazıyorum
Umut dolu bir şafakta...

Sevdiceğim, yüreğini aç kalbinin gözüyle bak bana...Anlat! Anlat ki sevdanı, sevdamızı duysun tüm dünya...Anlasın herkes sevmek ne demekmiş...Öğrensin zavallı insanlık, nasıl sevilirmiş...

Sevda herşeyden vazgeçmekmiş!.."Hiçim" demenin bile,"hiçliğe" vücud vermek olduğunu düşünmekmiş..."Sıfır"bile olmamamkmış sevda...Sevmek teslim olmakmış. Sevmek sadece sevdiğini razı etmeye çalışmakmış...Sevmek, sevdiğinin her istediğini yapmakmış...Sevmek, sevdiği için yaşamakmış...Sevmek,sevgilinin sevdiğini sevmekmiş, sırf o sevdiği için...

Sevdiceğim!Sevdamızı anlamadı hiç kimse...Bizi birbirine sevdalanmış iki insan sandılar hep...Halbuki biz aynı sevdanın peşinden koşan tek yürektik seninle..

Bir seher vakti,bir köşe başında kesişti yollarımız...Sabahın çiğleri düşmüştü gözlerimize...Çiseleyen yağmurla durmuştu kalplerimiz...Ama biz yaşamalıydık...Dünyadaki karanlıklara bir ışık olmalıydık...Sensiz atmadı kalbim,bensiz atmadı kalbin...Bir ULU'nun eliyle yeniden yoğrulduk...Yeniden şekillendik tek yürekte...Yanmaya başladık karanlığa ışık olmak için...

O gün bu gün yanmakta yüreğim
Bu ateş hiç sönmesin sevdiceğim
Ateşin söndüğü gün
İkimizin de öldüğü gündür...

hayal​

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Sensizatmadı kalbim,bensiz atmadı kalbin...Bir ULU'nun eliyle yeniden yoğrulduk...Yeniden şekillendik tek yürekte...Yanmaya başladık karanlığa ışık olmak için...

yurgeıme dokundu kaldı orda...soal cancagzım...Rabbım senı sevsın ve korusun...senı sevıyorum

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
gün bu gün yanmakta yüreğim
Bu ateş hiç sönmesin sevdiceğim
Ateşin söndüğü gün
İkimizin de öldüğü gündür...

hayal

paylaşım için sağol...