Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Baktımda her portalın kendine has bir günlü var bizim neden olmasın dedim ve paylaşmak istediklerim bölümü altında burayı kendime göre uygun gördüm ve döktüm içimi sevgili günlüme...

İNŞALLAH sizlerde uygun görürüsünüz ve sizde bir iki satırda olsa burada gününüzün nasıl geçtini bizlerle paylaşırsınız şimiden kolay gelsin...

İlk olarak ben anlatayım günümü pek içi açıcı deyil ama ne yapalım
ne demiş sevgili Peygamberimiz S.A.V.2 günü müsavi olan bizden deyildir diye
İNŞALLAH yarınımız daha iyi geçer

Bugün saat 11 de kızalarımdan gelen tlf sesiyle güne başladım cıvıl cıvıl şen seslerini tlf da duysam da bana ayrı bir haz ve mutluluk verdi...
şu saat oldu hala uyuşuklumu ve mahmurlumu atamadım
Uyuşuk uyuşuk netin başındayım hala evde hiçbir işe el sürmedim bu heralde akşamın 6 sına kadar sürer gibime geliyor...şimdilik başka bir yaramaz durum yok ...

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
ne demek anne güzel bizlerde yazmaya baslarız insallah......

Benim uyanmam yeni yoldan geldim zaten uyandırılmam arabanın anahtarını istemmelle oldu :D
daha sonra kalktım annem babam ve kız kardeşimle hasret giderdim cok güzel bir kahvaltı ile güne basladık ve daha sonra giyinip dısarıya cıktım özlediğim ablamın yanı gittim onu gördüm biraz daha kendime geldim tabi orda beni kemiren bisey vardı nemi! Tabiki pc :D

üc gündür girmemisim ve sizleri özlemisim hemen uc tum pc basına ve suan burdayım :D ilerki saat ler neyi gösterir bilmem :D

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
BENCE HARİKA BİR FİKİR,ÇOK İYİ YAPTIN ABLAM.
BEN 3 GÜNDÜR FALAN SİTEYE GİREMEDİM,İŞLERİMDEN DOLAYI VE SANKİ BİR YANIM EKSİK GİBİ OLDU.ŞÜKÜR BUGÜN VAKİT BULDUM.
BU HAFTA BAŞINI(PAZARTESİ)BİR TÜRLÜ BENİMSEYEMEDİM.SEVMİYORUM,ALLAH GÜNAH YAZMASINDA.DAHA GECEDEN BUGÜNÜ HESAP EDİYORUM.NASIL İŞE GİDECEM,NASIL OLACAK VB.
BUGÜN ŞUANA KADAR FENA DEĞİLDİ.BAKALIM İLER Kİ SAATLER NE GÖSTERECEK.YİNE DE HALİMİZE ŞÜKÜR.
DURUMLAR BÖYLE İŞTE.
SEVGİLERİMLE.

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
EsseLamu ALeykum..

GüzeL Bir Fikir edinmi$sin abLacim.. Rabbim Razi oLsun insaALLAH..

Bugün Güne biraz Rahatsiz ba$Ladim.. $ifayi Kaptik GaLiba =) ELhamduLiLLah...
ELhamduLiLLah..
ELhamduLiLLah..

Annem Bugün Gittigi YoLcuLuktan Geri Döndü.. DayimLar BizdeydiLer.. PortaLe ugriyayim dedim bide ne göreyim 8o Ayin Üyesi seciLmi$im.. MutLu oLdum.. Rabbimde SizLeri MutLu Etsin insaALLAH.. gün aki$ina gidiyor i$te.. Bugünüde Ak$am ettik HamdiLLah..
Rabbim HayirLi iman doLu uzun ömür nasib etsin insaALLAH CümLesine..

seLametLe..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ayyy bende sabahtan akşama kadar mayıştım mayıştım akşam üstü bir gayret geldi evimi güzelce temziledim yoruldum ama deydi ,ruhum dinlendi şuan çok huzurluyum RABBİM bozmasın..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
sevgili günlük bugün güzel bir güne diyetle başladım :((((((((...
şeker hastası olduktan sonra baya kilo aldım :(((((((((şimdi onları bakalım nasıl vericem işim baya zor ...ALLAH'ım yardımcım olsun

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Rabbim şifa versin ablam..

ewet çok güzel bir duşunce.. bende bir kaç cumle dökeyim bugünle ilgili..

bugün baya kafam rahat ELhamduLiLLah.. ev taşıma sorunumuz vardı çok şükür taşındık ve yerleştik artık rahatladık kardeşlerimle Rabbime şükür..

Selam ve dua ile..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Aslında foruma bçyle bi forum eklense iyi olurdu
Benim gün aynı maraton gün derslere çalış gel nete gir :D

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
sevgili günlük bugün güzel bir güne diyetle başladım :((((((((...
şeker hastası olduktan sonra baya kilo aldım :(((((((((şimdi onları bakalım nasıl vericem işim baya zor ...ALLAH'ım yardımcım olsun

aminnnnn annemmmmmmm

benim bu gününüm güzel basladı valla insallah bu saatten sonrada ayni sekilde devam eder....

Üst Alt