Baktımda her portalın kendine has bir günlü var bizim neden olmasın dedim ve paylaşmak istediklerim bölümü altında burayı kendime göre uygun gördüm ve döktüm içimi sevgili günlüme...
İNŞALLAH sizlerde uygun görürüsünüz ve sizde bir iki satırda olsa burada gününüzün nasıl geçtini bizlerle paylaşırsınız şimiden kolay gelsin...
İlk olarak ben anlatayım günümü pek içi açıcı deyil ama ne yapalım
ne demiş sevgili Peygamberimiz S.A.V.2 günü müsavi olan bizden deyildir diye
İNŞALLAH yarınımız daha iyi geçer
Bugün saat 11 de kızalarımdan gelen tlf sesiyle güne başladım cıvıl cıvıl şen seslerini tlf da duysam da bana ayrı bir haz ve mutluluk verdi...
şu saat oldu hala uyuşuklumu ve mahmurlumu atamadım
Uyuşuk uyuşuk netin başındayım hala evde hiçbir işe el sürmedim bu heralde akşamın 6 sına kadar sürer gibime geliyor...şimdilik başka bir yaramaz durum yok ...
İNŞALLAH sizlerde uygun görürüsünüz ve sizde bir iki satırda olsa burada gününüzün nasıl geçtini bizlerle paylaşırsınız şimiden kolay gelsin...
İlk olarak ben anlatayım günümü pek içi açıcı deyil ama ne yapalım
ne demiş sevgili Peygamberimiz S.A.V.2 günü müsavi olan bizden deyildir diye
İNŞALLAH yarınımız daha iyi geçer
Bugün saat 11 de kızalarımdan gelen tlf sesiyle güne başladım cıvıl cıvıl şen seslerini tlf da duysam da bana ayrı bir haz ve mutluluk verdi...
şu saat oldu hala uyuşuklumu ve mahmurlumu atamadım
Uyuşuk uyuşuk netin başındayım hala evde hiçbir işe el sürmedim bu heralde akşamın 6 sına kadar sürer gibime geliyor...şimdilik başka bir yaramaz durum yok ...

ELhamduLiLLah...
Ayin Üyesi seciLmi$im.. MutLu oLdum.. Rabbimde SizLeri MutLu Etsin insaALLAH.. gün aki$ina gidiyor i$te.. Bugünüde Ak$am ettik HamdiLLah..