Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Forum Oyunu

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Forum günlüğü tutalım
İlk sayfa açılmıştır buyrun :)

6f795cb2d526dcc04595ad5a739f0ff996f692f6.gif

Tarih:24 Haziran Perşembe
Saat: 13:03
Sevgili günlük
Bugün @Sükutu LeyL'in doğum günü..Daha görmedi kutlamayı..Dün gece kıl payı kaçırdı burdaydı...Bir yandan da @SiyahSancaktaR abiyi bekliyorum .Geç kaldı bugün..
Yanıyorum yanıyorumda @sükutu-ezber in manşeti görememesine yanıyorum. 3 gün kaldı manşette..Boşunada trip yemiş olduk ????
@(MaveRa) yıda özledim :boshayaller:

Sükutu-ezber

Öyle işte,,,

Aldığı Beğeniler
2,157
Güzel bir konu olmuş Uhibbu yüreğine sağlık olsun inşallah,,, ????????????

Sevgili günlük...

Kaç gündür müsait değildim uzaktan baktım bir kere gördüm manşette adım geçmiş,,, ????????

Teşekkürler ediyorum ekleyen adımdan söz edene,,, ????????????????

Aşikar

Allah de ve sus!!!!

Aldığı Beğeniler
2,332
Takım
Diğer
Evet kalemi aldim elime karalayalim 3,5 kelam????

Konuyu güzel bir güne denk getirmişsin canim..eline saglik,fikrine bereket????????

Bende dün @Sükutu LeyL leylimin gece doğum gününü kutladim fakat sabah görebildi..oyle de ugrastim 00.00 denk getirmeye ama olmadi.yarım saat geciktim ????

Bu konuya belki yillar sonra yine denk gelecegiz Rabbim ömür verirse..bu duygularim simdi ne ise o zaman da öyle olacaktir Allahin izniyle..????

Sanal ortamin bana kazandirdigi en büyük değer leylim..artik sanal olarak gormuyorum..dostluğumuzun 10 yili olacak neredeyse..coktan hayatimin bir parcasi oldu kendisi..

İyikim benim..seviliyorsun ????

Tarih: 24 haziran 2021 persembe..
Saat 14:50 :)

Son düzenleme:

Sükutu LeyL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
735
Takım
Beşiktaş
Dün çok uykusuz ve yorucu geçti.
Güzel bir vakit geçirdim:)
@Aşikar Sende benim için çok kıymetli ve değerlisin. Daha nice 10 senelere inşallah :love: :kalp: Düşüncelerin için çok teşekkür ederim :love: :kalp: :utang:
Rabbim ömür verirse çocuklarımız ile beraber vakit geçirmeyi nasip etsin inşallah

Aşikar

Allah de ve sus!!!!

Aldığı Beğeniler
2,332
Takım
Diğer
Dün çok uykusuz ve yorucu geçti.
Güzel bir vakit geçirdim:)
@Aşikar Sende benim için çok kıymetli ve değerlisin. Daha nice 10 senelere inşallah :love: :kalp: Düşüncelerin için çok teşekkür ederim :love: :kalp: :utang:
Rabbim ömür verirse çocuklarımız ile beraber vakit geçirmeyi nasip etsin inşallah
Çokça amin güzellik ???? :utang: :lelele:

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
Sevgili günlük...

Her zaman dediğim gibi hayatında çok insan biriktirip değer verdin haddinden fazla..

Her değer verdiğin bir şekilde vurdu seni bugüne kadar..

Uslanmadın Rabbim için dedin kendine değer vermeyip hep insanlara değer vermeye devam ettin..

Yıllar geçti tek başına kaldın..

Bu saatten itibaren kimse yoktu artık...

Uslandın mı bu sefer tamam bitti dedim..

Nerde uslanmak devam ettikçe yara alamaya devam edeceksin alıyorsun alacaksın da..

Uslanmaz Siyah ....

24 06 2021...

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
Sevgili Günlük,
YD yi cok özlüyorum ama vakit ayiramiyorum... ???? Uhibbu da mesaj sayilarimi gecti sanirim.. ???? emege saygi gerek demi ????
Bu arada görmeye cok güzellemiş burası aslında tam benlik olmus

Üst Alt