Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rabiye_A

Nur yuzlunun sevdalisi...

Aldığı Beğeniler
15
:gul:Selamun aleykum kardeslerim!:gul:

Istiyorum ki bir yeni konu daha açalim.
Mesela,

:gulver: Sevgilinize veya sevdiginiz birisine bir guzel soz olarak ne soylemek isterdiniz.:gulver:

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Sevgiyi bulmak kolay, zor olan onu elinde tutabilmek. Sevgiyi duyabilmekle işin halledildiğini zannedenler aldanıyor. Zira iş bitmiyor belki asıl o zaman başlıyor.

Herkes sevgiden bahsediyor. Ama çoğunun gerçek sevgi ile zerre kadar bir ilgisi yok. Güya “aşk”la birbirine bağlanan bazı çiftler bir bakıyorsunuz çok geçmeden “şiddetli geçimsizlik” nedeniyle ayrılıyor. Ne kadar şişirilirse şişirilsin, ne kadar reklam cümleleriyle galeyena getirilirse getirilsin özünde ısmarlamalık ve ruhsuzluk hakimse, modern sevgiler uçucu parfüm kokusu gibi geçici oluyor ve ardında derin bir pişmanlık bırakıyor.

Sevgi hergün ihtimam isteyen bir çiçek bir çocuk gibidir. Sevgi “el ele büyütülecek” bir şeydir. Ve sevgi “gösterildikçe” kökleşir, yerleşir. Sevgiyi göstermek en başta gönülden dile dökülen ifadelerle gerçekleşir. Sevgiyi göstermek beklemeye gelmez, sonra sonra deyip ertelemek aslında sevgiyi tam olarak duyumsamayı da ertelemektir. Sevgide ‘yarın’ sözüne yer yoktur, yarın çok geç olabilir. Kişi yüreğinin sevgisini boşaltacak bir yürek bulmalı mutlak, elindekinin kıymetin kaybetmeden bilmeli.

Rabiye_A

Nur yuzlunun sevdalisi...

Aldığı Beğeniler
15
Sagol, ellerine saglik Tunahan kardesim!

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
şöyle derdim sevdiğim sana güzel sözleri söylemek istiyorum ama o güzel sözler dünyada bütün insanlar kullanır ben söylemiyorum sadece gözlerime bak anla...

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Anlatamam sevgimi büyüklüğü karşısında küöülğr bedenim susar dilimhakikatin gölgesinde yüreğim yanar sevdiğim kapa gözlerini gözlerime kapa gözlerini gözlerime ki gözlerim senden başka birşey görmesin...

Üst Alt