Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Esselam kardeşlerim Resulullaha içinizden geleni yazmak istermisiniz?

Böyle bir günlüğün olmasını istedim En Sevgiliye...

O'na olan aşıkınızı,muhabbetinizi özlem ve duygularınızı paylaşırmısınız?

Hepiniz O Güzide peygamberin yaradanına emanetsiniz!!

vesselam..Veddua

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Hoş geldin ! Ey, kutlular kutlusu !
Hoş geldin ! Ey, Nebiler Nebisi ! Hoş geldin !

Hoş geldin Allah'ın Resulü ! Hoş geldin !
Kutlu bir gecede, şereflendi dünya.. çünkü seninle tanıştı.. karanlık çökmüş dünyadaki tek aydınlık misali, mehtaplı bir gecede yanıp sönen ışıltılı yıldızlar gibi, daha da güzel, tarifsiz bir nurla, nurunla teşrif ettin yeryüzüne.. sen ki Muhammed Mustafa'sın ve sen ki alemlere rahmet olarak gönderilensin ve Sen ki.. peygamberimizsin elhamdülillah..

Senin nurunla aydınlandı dünya.. senin için söylendi en güzel şiirler, senin için yazıldı mevlidler, ilahiler.. Necip Fazıl;
"Müjdecim, Kurtarıcım, Efendim, Peygamberim;
Sana uymayan ölçü hayat olsa teperim ! " dedi..en güzel dizilerinden birinde..

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Allahım bize peygamber efendimizin ahlakıyla yaşamak nasip et ki, peygamber efendimizin sevgisine layık olalım. Bu dünyada sana hasret yaşıyoruz Ya Rasulallah. Bu dünyada göremedik nur yüzünü, olamadık yanında, savaşamadık ta şehid bile olamadık senin yolunda. Bu aciz ümmetini ne olur sev Ya Rasulallah.

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ya Rasullallah sensizlik o kadar zor geliyor ki bize sensiz öksüz ve kimsesiziz hiçbir şey gönlümüze huzur ve tat vermiyor. Ne olurdu birkerecik göreydim ölüvereydim ne olurdu birkerecik gül kokunu duyaydım herşeyden vaz geçeydim senin aşkın senin muhabbetin olmasa bu yalan dünya ve yalan insanlar çekilirmi.
İnşaallah sözleştiğimiz kevser havuzunda buluşuruz ne olur bu günahkarıda ümmetliğe kabul eyle ne olur bu günahkarada şefaat eyle.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
YÜCE ALLAH ım

biz diyoruz ki,seni seven senin gibi olmalı sultanım,ne olur ALLAh ım bizleri ahlaklarımızı S.A.V in ahlakı ile ahlaklandır.

S.A.V bir hadisinde beni görmeyen kardeşlerimi görmek isterdim dediği o kardeşlerden eyle cümlemizi ne olur YARABBİM,bizleri o kardeşlerden eyle,

ve bizleri sahabelerin RESULLULLAH s.a.v i sevdiği gibi seven takva sahibi kullarından eyle..

bizler onu tüm benliğimizle,yüreğimizle seviyoruz.
bizler,çocuklarımı,anamız,ve babalarımız sana feda olsun iki cihan serveri S.A.V

senin isminin geçtiği yerler bile güzelliklerle ,nurlarla doluyor.
senin ismini anarkan bizler o güzelliği yüreğimizde,ruhumuzda hissediyoruz.

ne olur YARABBİ bizleri livaul hamd sancağı altında bu dünyayı onun için yarattığın,insanların en şereflisi olan yüce peygamberimizin bayrağı altında bulunmayı nasip eyle ve bizleri onunla kevser havuzunun başında bulunmayı cümle ümmeti MUHAMMED s.a.v e nasip ve müyesser eyle...

ve cümlemizi onun şefaatine nail olan kullarından eyle ne olur ALLAh ım bizim günahlarımız öyle çok ki..sen bizi bağışlamaz ve affetmessen nurlar nuru olan YÜCE RESULU görmekten mahrum olucaz..

YARABBİ tüm benliğimle senden şunu istiyorum,ne olur YARABBİ bizleri tüm inananları şereflerin en şereflisi olan S.A.V efendimizi görme şerefini cümlemize nasip eyle,ne olur ALLAh ım bizleri bu büyük şereften,onu görme şerefinden mahrum etme.

YARABBİ inan bunu düşünmek bile insanı üzüyor.Yüce ALLAH ım sen onun ümmetini üzme..ve ümmetine o güzel cemali ni görmeyi nasip et.

MEVLAM bizleri onun S.A.V in sünnetini en güzel şekilde tatbik edip,kevser havuzunun başında onunla olan,onun nur yüzünü görme şerefine nail olan muminlerden eylesin..

EY ALLAHIN RESULU S.A.V seni,ehlibeytini,ashabini,gerçek varislerini ve seni sevenleride seviyoruz.....ne olur sende bizleri sev ne olur...

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Ya Rasulullah bügün özlemin bin kat daha arttı yüreğimde..

Sen içimdesin ya ben nerdeyim....

Selat-u Selam olsun Gül yüzlü peygamberime...

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Yâ Rasulallah bilirim ki sana layık senin istediğin gibi ümmetin degilim ama ne olursam olayım seni gerçekten çok ama çok seviyorum bin canım olsa herbirini senin için senin ugruna ayrı ayrı feda etmekten çekinmezdim bilirim ki Sen dünya ve ahiretteki herşeyden çok çok tatlısın. Sana Sonsuz Salatu Selam olsun Gül yüzlü Efendime...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
ellerım yazmıyor..........
tutuldum.......
yuregım dıllensene
Efendım e yazıyorsun
beynım uyusuyor
yazamıyorum
aglıyorum
gozyaslarım ıfade etermı Efendım sana olan sonsuz sevgımı ;( ;(