YÜCE ALLAH ım
biz diyoruz ki,seni seven senin gibi olmalı sultanım,ne olur ALLAh ım bizleri ahlaklarımızı S.A.V in ahlakı ile ahlaklandır.
S.A.V bir hadisinde beni görmeyen kardeşlerimi görmek isterdim dediği o kardeşlerden eyle cümlemizi ne olur YARABBİM,bizleri o kardeşlerden eyle,
ve bizleri sahabelerin RESULLULLAH s.a.v i sevdiği gibi seven takva sahibi kullarından eyle..
bizler onu tüm benliğimizle,yüreğimizle seviyoruz.
bizler,çocuklarımı,anamız,ve babalarımız sana feda olsun iki cihan serveri S.A.V
senin isminin geçtiği yerler bile güzelliklerle ,nurlarla doluyor.
senin ismini anarkan bizler o güzelliği yüreğimizde,ruhumuzda hissediyoruz.
ne olur YARABBİ bizleri livaul hamd sancağı altında bu dünyayı onun için yarattığın,insanların en şereflisi olan yüce peygamberimizin bayrağı altında bulunmayı nasip eyle ve bizleri onunla kevser havuzunun başında bulunmayı cümle ümmeti MUHAMMED s.a.v e nasip ve müyesser eyle...
ve cümlemizi onun şefaatine nail olan kullarından eyle ne olur ALLAh ım bizim günahlarımız öyle çok ki..sen bizi bağışlamaz ve affetmessen nurlar nuru olan YÜCE RESULU görmekten mahrum olucaz..
YARABBİ tüm benliğimle senden şunu istiyorum,ne olur YARABBİ bizleri tüm inananları şereflerin en şereflisi olan S.A.V efendimizi görme şerefini cümlemize nasip eyle,ne olur ALLAh ım bizleri bu büyük şereften,onu görme şerefinden mahrum etme.
YARABBİ inan bunu düşünmek bile insanı üzüyor.Yüce ALLAH ım sen onun ümmetini üzme..ve ümmetine o güzel cemali ni görmeyi nasip et.
MEVLAM bizleri onun S.A.V in sünnetini en güzel şekilde tatbik edip,kevser havuzunun başında onunla olan,onun nur yüzünü görme şerefine nail olan muminlerden eylesin..
EY ALLAHIN RESULU S.A.V seni,ehlibeytini,ashabini,gerçek varislerini ve seni sevenleride seviyoruz.....ne olur sende bizleri sev ne olur...