- Aldığı Beğeniler
- 9
- Takım
- Diğer
Sevgili... Yüzüne baksalardi...
Seni dü$ünüyorum... Dü$ünmesi en huzur veren sevgili... Seni dü$ünüyorum... Alemlerim yegane Efendisi... Bir elin güne$teydi sanki, diger elinde kürre-i arz. Kimse cemalinde bulamami$ hic maraz Eyy nuru tüm evreni ku$atan Efendim... Sensin $u yaralarima merhem saran sevgilim,
Efendim... Yusuf'u gören gözler bir kez seni görseydi, bir kez baksalardi cemaline... Bicaklari ellerini degil, sinelerini de$erdi.
Efendim... Bir bicare ümmet olarak gelsem kapicazina, söylesem arzuhalimi, diz cöküp huzuruna.
Efendim ...
Kandan irinden deryalari gecmekti, arzum Ate$ten satihlarda yürümekti, Yüregimde senden ba$ka tüm a$klari silmekti, silmekti amma... silmekti amma... Yapamdim ya Rasul... yapamadim i$te...
Oysa Efendim... Ate$lere ibrahimden önce atilmakti arzum Yanginim gül bahcesine dönmesede.
Oysa Efendim... Uhutta mizrak ile hamzanin arasina girmekti arzum, tek sen amcana üzülme diye...
Efendim... Ke$ke ben kovulsaydim yurdumdan yuvamdan da... Sen hasret kalmasaydin mekkene...
Efendim... Ke$ke ben dökseydim kerbeleda kanimida, sen yine ok$asaydin Hüseyninin ba$ini...
Efendim... Gölgen olmakti arzum... pe$in sira, cünkü sendin tek gölgesi olmayan insan $u dünyada...
Efendim... Güne$ bile hayran hayran gezermi$te tepende yakmazmi$ tenini kara bir bulut korurmu$ aminenin yetimini...
Efendim... Ne kadarsa mesuttu seninle, ibrahimin kabesi. $imdi yine sardi etrafini cagda$ müseylemenin filleri...
Efendim... Ruhumda hasretin yakip yakip kor ediyor... Sensiz bu dünya cehennemi kübra oluyor...
Efendim... Ne zamana kadar sürecek bu hasretim. Irandan selmansa hasret sana, Anadoluda benim.
Efendim... $u gözler bir kere bakamadilar cemaline, gercekte olmasada bir kere gel , gir hayallerime ...
Efendim... $a$iyorum Ebu Cehil nasil hayran kalmami$ gözlerine, oysa sana utancindan can veriyordu genc bir sahabe...
Efendim... Her gece bakiyorum gökteki $akki kamere, Kamerin bile boynu bükük rengi solmu$ öylece...
Efendim... Oysa bir parmaginla bölmü$tün onu ikiye, O $arkilar söylüyordu Rasul bana dokundu diye...
Efendim... Senki naki$ naki$ dokuyordun sahabeyi... Sirf onun icin Istanbula kadar gelmi$ti Eyyub el ensari
Efendim& Sahabenden en mahzunu Hz. Vah$i olsa gerek. Ne acidir mescidinde direkler ardinda seni dinlemek.
Efendim... Mus-abin sahaben arasinda beni en cok yaralayandir, $ehadet aninda kefen bile bulunamayandir...
Efendim... Mus-ab ki islamdan önce mekkenin en zenginiymi$. Sen ona sancagi verdiginde daha on sekizindeymi$...
Efendim... Karanliklar aydindanmi$ sen dünyaya gelince, Melekler korurmu$ seni , Rasule bir $ey olmasin diye.
Efendim... Biliyorum Hz. Fatimayi digerlerinden ayri tutuyordun, O bana Haticemin emanetidir diyordun...
Efendim... Seni $iirlere yazmak benim tek bildigimdir, bilirim ki Mekke bile bir $iirle fethedilmi$tir...
Efendim... $u bicare halimle dertle$tim seninle. Artik dayanamiyorum bir kere bakayim cemaline.
Efendim... Kalmadi artık dayanacak takatim, Günahlarim cok , hem cok dertliyim...
Efendim... Bu dünyada göstermezsem nuru cemalini, ne yapayim bicare, mahzun ahirete talibim...
Efendim... Biliyorum ki ahirette ki$i sevdigiyle beraberdir... Benim sevdigim Muhammet Mustafa'dir (s.a.v.) Muhammet Mustafa'dir...
Yazar bilinmiyor