ORiJiNAL YAZARI : MeLeK
KİM KİME BENZERSE ONLARDANDIR " ....soz cok manıdar...yeterınce acık...ben kendımce asırı sacma bulluyorum bugunu...dırek tuketımı arttırmaya yonelık...ve batı ozentısıyle bızlere gecmıs...dun ntv de bır program ızledım..bır sosyolog toplum olarak bu tur seylerı ne kadar cıvıtmayı sevdıgımızı vs anlatıyordu...haklı...sırf adı sevgılıler gunu dıe sevgılıye senı sevıyorum demek yada hedıyeler sunmak bana pek uymuyor ...bır gunemı sıgıdırılıyor sevgıler...sevene sevdıgıyle olana hergun ozeldır...hele kı kalpler Ondan oturu Onun sevgısıyle bırlesmısse....[/B]
biz O deyeri kafir kızın babasını kaybettiği günümü anneler günü yapıp ders alıcaz ...
yoksa bize Esra suresinin 23 ayetinde MEALEN "anne ve babanıza öffff demeyin " ayetini mi dustur alıp anne ve babamıza sevyiyoruz deyip yılda bir günmü ayıracaz... yoksa o mubarek Serveri Peygamber ELCENNETÜ TAHTEL AKDAMI ÜMMÜHAT buyurmuş "Cennet naların ayakları altındadır" ibaresinimi kaal alıcaz..
BİZ ÖZBE ÖZ DİNİMİZDEN ALLAH VE RESULUNUN BİZE ÇİZDİĞİ YOLDAN GİDEREK ONLARIN AYET VE HADİSİ ŞERİFLERİYLE BİZE IŞIK TUTMASINDAN FAYDALANACAĞIZ...
BAKINIZ ANNELER GÜNÜ DİYE ATTIKLARI ADET NERDEN GELİYOR
BAKINIZ YILBAŞI DEDİKLERİ ADET NERDEN GELİYOR
BAKINIZ SEVGİLİLER GÜNÜ DEDİKLERİ ADET NERDEN GELİYOR
BİZİM YOKMU ALLAH RASULUNUNDA BUYURDUĞU GİBİ "Allah bundan daha hayırlı olanı size verdi: Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı."
DAHA 3 AYLARIMIZ GİBİ MUBAREK GÜNLERİMİZ VAR
DAHA İÇİERİSİNDE MİGRACIMIZ VAR BERATIMIZ VAR
1000 AYDAN HAYIRLI KADİR GECEMİZ VAR YANİ 3 AYIMIZI SÜSÜLÜYEN KANDİLLERİMİZ VAR..
ARTI HER HAFTA İDRAK ETTİĞİMİZ MÜMİNLERİN BAYRAMI DİYE ADLANDIRILAN KOSSKOCA CUMAMIZ VAR
ÇOK AFEDERSİNİZ BU GÜNLER SEPETEMİ GİRDİDE BU GÜNLERİ YOK EDİP KENDİMİZE HEDİYELEŞECEK GÜN ARAYIP, KAFİRİN BİR SÜRÜ SAÇMA SAPAN ORTAYA ATTIĞI GÜNLERİ BENİMSİYCEZ ...ONLAR GÜNLERİNİ KENDİ ÇİZMİŞ ..BİZİMKİLERİ ALLAHIMIZ CC RESULUMUZ ÇİZMMİŞ VE BİZE MAHZA MECCANEN (YANİ ZAHMETSİZ BEDAVA )İKRAM ETMİŞLER...İŞTE SİZE HEDİYELEŞECEK GÜNLER
AL HEDİYENİ GİT CUMA GÜNÜ ANNENE SARIL ÖP KOK ,EVLİYSEN İHTİYACINI KARŞILA EVİNİ SİL SÜPÜR HALİNİ HATIRINI SOR ...