Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
selcukankaradustumzo3.jpg

Yağmura ısmarladım geceyi&Kalbimin hiç dokunulmadık köşesine ise sevdayı.. Şaşkın bir çocuk gibiyim, ne yapsam bilmiyorum..Ağlamak? Hayır, istediğim bu değil& İçimde çoğalan çocuklar büyüyorlar&Ben ise içimde gittikçe küçülüyorum.Tuzaklar kurulmuş.. Her taraf tel mayınlar ile kaplanmış..

Kafesler ile kuşatılmış özgürlüğüm& Her tarafımda bir ağ, korkuyorum&Ağa takılacak balık olmak istemedim ki&

Gece geliyor.. Sevdiğim geceden korkuyorum& Sabahı ısmarlıyorum geceye, güneş tenimde doğsun istiyorum&

Gece gülüyor.. Çırılçıplak soyunan kadına benziyor dünya.. Kahkahalar artıyor&Hayır çıkmayacağım.. Kapattım kendimi karanlıklara..Koridorlara sıkıştım kaldım&.Uzadıkça uzuyor yollar&

Karışmıyorum artık insanların arasına& Çok incitildim.. İçim acısın istemiyorum artık&kalbim kırılmasın daha fazla&Acıdan payıma düşeni aldım.. Yalnızlığımda paydası acı olan kesir gibiyim.. Tüm işlemlerim sonuçsuz&Bölünemiyorum artık&

Korkuyor muyum? Hayır&Ya da belki biraz&.

Tutunamadım mı?

Evet, ama hayattayım&

Güneş bana doğru batarken kendimi kaybediyorum..Siyah saçlarım kızıllıkta yolunuyor&Yoğruluyorum&

Sonsuz bir yolculuğa ilk adım olmalı&

Boşlukta olmak istercesine atıyorum kendimi dibi görünmez derin kuyuya&..Gözlerim kapalı..Hayal yok.. Düş yok..

An geçiyor, an kalıyor..

Yol uzun.. Durak çok fazla.. Biraz biraz durup ırmak kenarlarında mola veriyorum..İçimde kuş cıvıltıları, bir gece önce öldürdüğüm yarasa ise yok aralarında..

O sustu.. Susturdum...

Denizin dibine vuran sırlar geliyor teker teker kıyılarıma&Alıyorum, onlar benim sırlarım..Yıllar ve yollar geçiyor& Hepsinde başka başka renkler var&İçimdeki ressam uyanıyor..Çiziyorum hayallerimin resmini&Koca bir sessizlik beliriyor tuvalimde..Suskunluklarda sevmiştin diyor Aşk bana.. Fırçanda renk yok..Hep beyaz.. Hep beyaz&

Sessizliğimi çizdim.İçinde Ben ve Bana dair bir hayat var&Belki de yaşlanmaya yüz tutmuş hayallerim..Derin bir kuyunun içinde, biraz karanlık, biraz güneşli&

Bazen yağmur yağıyor ama ileride bahara ait çiçeklerin üzerinde güneş var&Bir resim var&Üzerinde bir sürü nokta..Yaşanan ve yaşanmayan anlara ait bir nokta..

Bir resim, içinde ben..

Biraz da sessizlik var..

Ölümler geçip gidiyor..Bir yıldızın üzerinde oturmuş izliyorum.. Bazen mavi sesler bazen de ağıtlar yankılanıyor aksi sedalarda&Yaşayanlar ise uzaklaşıyor.. Uzaklaştıkça yakınlaşırcasına.. Cinler ve hiç bilinmez periler geziniyor&daireler çiziyorlar ellerindeki sihirli değnekle& Sıkıştığı lambadan çıkmanın telaşında bir cin..Esniyor..Eli ağzında..

Ilık bir rüzgar esiyor hücrelerimde..Konuşuyor benimle..

Dinliyorum..

Yine de bir umut ışığı var geleceğe dair..Yıllar dört yapraklı yoncanın yaprakları kadar yakından geçiyor&Biz bize ne kadar yakın.. Biz bize o kadar uzak&.

Hiçbir şey aynı kalamadı..

Ya ben?

Ben de aynı değilim&Çocukluğumdan sakladığım yıldız da aynı değil..

Işıkları biraz daha farklı yanıyor şehirlerin&Gökyüzünden izleyince tadı damağımda kalıyor dünyanın....
Şimdi biraz üşüyorum..

Uykunun sersem halleri ile düş içinde düşe kalkıyorum..

Yeleleri savrulan bir kısrak gibi hep beyaza hep beyaza&Ayağımın altındaki kumlar kayıyor&

Yıllar geçiyor, yollar da&Ama yine de bir umut var geleceğe dair&

Hayattayız ya ölüme kadar&Yaşayana kadar yaşayacağız&

Şimdi izin ver gözlerini alayım&

Gözlerin olmadan ağır gelir ölüm tenime&

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Umudum var benim kücücükte olsa icimde bir yerlerde...
Paylasim icin Allah c.c. razi olsun

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : konyali-kiz
Umudum var benim kücücükte olsa icimde bir yerlerde...
Paylasim icin Allah c.c. razi olsun

Yorum için teşekkürler senden de ALLAH razı olsun ...​

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah (cc) razı olsun kardeşim yüreğine sağlık...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
kaLem ucundan yürege dokunan bir payLa$im... cok güzeLdi... ustanin yüregine sizinde emeginize sagLik göLge karde$im...

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
1e5f9900010183b6f56afa6c0bcb2efc.jpg
Sessizliğimi çizdim.İçinde Ben ve Bana dair bir hayat var&Belki de yaşlanmaya yüz tutmuş hayallerim..Derin bir kuyunun içinde, biraz karanlık, biraz güneşli..

yüreğinize sağlık..​

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Bu güzel paylaşıınız için teşekkürler kardeşim..

Üst Alt