Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sevgi konusu Kalp Kirma konusuna dönüsmüs...

çünkü burası sanal bir ortam herzaman yanlış anlamalar olabilir
veya kendimizi tam ifade edemeyiz..tıpkı burdaki gibi

Zehracigim cok güzel ifade etmisin
hakikaten bircok yanlis anlasmalar olabiliyor ve önemli olan bu yanlis anlasmada karsimizdakini kirmadan incitmeden yanasmaktir..

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ELLERİNE SAGLIK KARDEŞ HARİKA BİR PAYLAŞIM SEVDİGİNİ SADECE DİL SÖYLEMEMELİ YÜREK DE SÖYLEMELİ VE İCRAAT OLMALI...SELAM VE DUA İLE...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı *perwerder*
Orjinal Yazarı yasemin

SEVGİNİN HEDEFİ ,İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYİ ELDE ETMEK DEĞİL,
SEVDİĞİNİZ İNSANIN SAADETİ İÇİN BİR ŞEY YAPMAKTIR!!!
yapmaniz gereken şey sevdiğinizi söylerken bunu hal ve hareketlerinizlede icraate koymak...viyak
erkekler azıcık olsun mantığını rafa kaldırıp,birazda duygusal davransalar,ben erkegim deyipte gubarmasalar(horoz gibi)
kadınlar bir ltatlı söze ölmeye razılar yawf.... :D
niye gubaran çok kişi mi gördünüz .viyak viyak...
mantık rafa kalkınca , tavanda pişecek yumurta kalmaz ki....bi r güzel sözle varın ölmeyin siz dirilin diriltmeye çalışın.....kümes te horozsuz da olmaz ki canım.....

perwerder kardeş sana bu laf yakışmadı.hanım kardeşlerimize "gubaran çok kişi mi gördünüz" demeniz ve alay etmeniz hiç hoş değil.Unutmayın ki karşınız daki evli ve çoluk çocuk sahibi bir insan lütfen sözlerimize dikkat edelim kardeşim. :O

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Sevgili kardeşlerim burda bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım ..ben ablamı tanıyorum sadece VİYAK Viyak kelimelerine az da olsun takılmak için yazdım üstteki kelimeyi eğer uykularını böldüysem Hakkınızı helal edin .. yoksa ben de bu gece yatamam...... :(

ben kadın-erkek ayrımı yapana karşıyım ....yoksa duygunun kaynağını ,, sevginin yolunu, muhabbettin kaynağına giden yolun yolcularıyız inşaallah.....

ablam en güzel dostluklar ya yanlış anlaşılma ile yada kavga ile başlarmış varsın bu yanlış anlaşılma da bizim dostluğumuzun

başlangıcı olsun sevgi ve muhabbet ile kalın......bende hiçbir hakkınız yok helal olsun..... selam ve dua ile ...

Üst Alt