Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
SEVGİN KADAR DÜŞÜN BENİ

Zifiri karanlık gözlerinden süzülen sabahlarında, şefkatle bakmasan da sevgin kadar düşün beni! Bana nefretini verme! Nefretten yana sana verecek hiçbir şeyim yok.

Gözlerinden sıçrayan şimşekler yüreğimi incitiyor. Ve bakamam gözlerine. Sadece yağmurlar veririm bastığın yerlere. Yüreğinle anla beni ... zifiri karanlık gözlerinden süzülen sabahlarında, şefkatle bakmasan da sevgin kadar gel üstüme!

Nefretini verme...

Sen hiç bakmadın ki gözlerime... gözlerimden süzülemeden yüreğime... gözlerimden, yağmurlarla coşan gül yürekli yüreklere... anlamak istemedin belki de!

Sakın benden nefret bekleme. Kırgınsam da bakamıyorsam da kanadı kırık serçeler gibi gözlerine, titriyorsam da bu senden korktuğumdan değil ki!

Anlasana...

Beni değil yüreğimi, nefretleri tüketen, yok eden güzelliği, yüreğimin sahibini, gecelerden aydınlığa süzülen sevda güllerinin yaprağına sunulan çiğ tanelerini düşün.

İçi bulanık da olsa yüreğindeki sevginin, üşüyen yüreğime nefretini verme!

Bir tokat attın gözlerinle bana, anlasan binlerce güller sundum sana! Belki kırgınım, belki yorgunum. Ama bil ki, ben bu sevdaya vurgunum!

Sevgin kadar düşün beni!

Zifiri karanlık gözlerinden süzülen sabahlarında, şefkatle bakmasan da gördüğün bu, bende; bende, benden öte dikenler arasından, inadına binlerce güller yetişiyor.

................ANLASANA................

alıntı​

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
yüreğine sağlık.ALLAH razı olsun

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
Sevgin kadar düşün beni!

Zifiri karanlık gözlerinden süzülen sabahlarında, şefkatle bakmasan da gördüğün bu, bende; bende, benden öte dikenler arasından, inadına binlerce güller yetişiyor.

................ANLASANA................

ALLAH RAZI OLSUN DUA VE MUHABBETLE...

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Emegine saglik Mabed kardesim cok güzel paylasim tesekkürler
Rabbim razi olsun
Selam ve Dua ile.........

gamzelim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
güzeldi emeğine sağlık ..

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Bir tokat attın gözlerinle bana, anlasan binlerce güller sundum sana! Belki kırgınım, belki yorgunum. Ama bil ki, ben bu sevdaya vurgunum!

Sevgin kadar düşün beni!

yüreğine sağlık canem çok güzeldi. ;)

Nurlu_Kalp

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
Yüregine saglik....

Sevgim kadar düsündüm seni :p

Vesselam..

Üst Alt