Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Erkekte akil ve hikmet, kadinda sabir ve yumusak baslilik ailede uyusmanin devamini saglayan baslica unsurlardir. Gercekten de yumusak huylu, sevecen olmak kadina cok sey kazandirir..

Bir köy agasi varmis..Hanimiyla bir gün kavga etmis..
Aga hanimina demis ki: Git de bizim sigirlari bekleyen adamin hanimindan biraz ders al.
Hanimin buna cani cok sikilmis, Ben bir aga hanimi olayim da, sigir bekcisinin hanimi bana örnek olsun demis.
Bir taraftanda merak etmis, acaba bu hanimin ne özelligi var diye. Bir gün gidip sigircinin hanimini ziyaret etmis. Bakmis ki evin günes düsen yerinde sarili ekmekler ve bakrac icinde isinan su var, merak edip sormus.
Cobanin hanimi olayi söyle anlatmis:
Benim kocam su an kirda sigir otlatmakta. Cantasindaki kuru ekmeleri yiyip, göllerdeki isinan sicak sulardan iciyor. O, bu vaziyetteyken benim serin yerde yumusak ekmek yemek, soguk sulardan icmek icimden gelmiyor. Ben de onun gibi gördügün su isinmis sudan iciyor, su kurumus ekmekleri yiyorum. Gönlüm ondan ayri sartlar altinda yasamak istemiyor.

Hanima vefa yakisir, görse de ikrah.
Böyle hanimin yardimcisidir Hazret-i Allah.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Sağolasın kardeş

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Çok güzeldi gerçekden.Rabbim razı olsun muhacirEnsar kardeş.emeğine sağlık.Dua ile.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Allah(c.c)razi olsun MuhacirEnsar kardesim anlamli bir paylasimdi emegine saglik
Selam ve Dua ile......

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Hanima vefa yakisir, görse de ikrah.
Böyle hanimin yardimcisidir Hazret-i Allah.

Üst Alt