Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24

İş bitirilince (kullara ait ilahi hüküm verilince) şeytan (cehennemdekilere): “Doğrusu Allah size gerçeği vaat etmişti, ben de size (istediğiniz gibi yaşayın, korkmayın, ahiret yoktur diye) vaat etmiştim. Sonra sözümden cayıp sizi yüz üstü bıraktım. Benim sizin üzerinizde hiçbir hakimiyetim/baskı gücüm yoktu. Ben sizi sadece (inkar ve isyana) çağırdım, sizde hemen bana uyup geldiniz. O halde (kusuru bana yüklemeyip) beni kınamayın. Artık ben sizi kurtaramam, sizde beni kurtaramazsınız. Esasen evvelce beni (Allah’a) ortak tutmanızı (Allah yerine bana tapmanızı) da kabul etmemiştim.” der. Elbette böyle zalimlere pek acıklı bir azap vardır. İBRAHİM SURESİ 22..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Allah, cümlemizi bu duruma düşmekten korusun.

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
RABBİMiz (C.C.) insi ve cinni tüm şeytanın şerlerinden korusun inşaALLAH.

Magrip

Hizmet Nimettir.

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Herşey ortada söylenmiş söz kurumuş kalem .Rabbim bizleri şeytanın ve ona uyanların sonunun ne olacagını söylüyor,Fakat insan nedense hep bir gaflet içerisinde ,uyanmayı da bilmiyoruz.

Görmek mi gerekir illa bir şeyleri tam anlamı ile yapmamız için.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Ellerine sağlık.Allah razı olsun kardeşim.

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
benzer ayetleri de konuya ilaveleyip eklesene Nun-K.. konunun yararı katlanmış olur...

konu için ;eyvAllah .. Ayet için de işittik Ya Rabbi gereğini dileriz dedim gitti.

Üst Alt