Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sitemizin Üyelerinden sifaderyasi kardesimize bir tesekkür boclu oldugumuzu düsünerek bu konuyu acmaya karar verdim..
kisa zaman önce Üyelerimizden TeaM'in msnde cirkin hakaretelerine maruz kalan sifaderyasi sitemize küsmüstü ve katkida bulunmuyordu..
Kendisinden özür dileyerek tekrar gelmesini rica ettigimde beni kirmadi. Sitemizi senlendirdigi icin kendisine tesekkür ediyorum..
Umarim bir daha böyle cirkin saldirilara maruz kalmaz ve kaldigi olursa bize bunu hemen bildirmesini rica ediyoruz..

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Sitemizi senlendirdigi icin kendisine bizlerde tesekkür ediyoruz..

sifaderyasi

ESKİ DOST

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
ŞAHSIMA GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİ VE ALAKADAN DOLAYI SİZLERE BEN TEŞEKKÜR EDERİM. AYRICA KENDİNİ BİLMEZ BİR HERİFTEN DOLAYI SİTEYE KÜSMENİN YANLIŞ OLDUĞUNU İTİRAF ETMEK İSTERİM.

BU SİTENİN SAHİBİ HER NE KADAR HABİBE ABLA GÖZÜKÜYOR OLSA DA BU SİTENİN ASIL SAHİBLERİ BİZLERİZ YANİ ÜYELER OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

SAYGI VE SEVGİNİN OLUNMADIĞI YERDE HİÇKİMSENİN DURMAK İSTEMEDİĞİ DE BİR GERÇEK. ANCAK SİTEDEKİ YANLIŞ BİR İNSANDAN SEBEB BAŞKALARINI KARALAMANIN DA YANLIŞ OLCAĞINI DÜŞÜNEREK VE SİZ DEĞERLİ HABİBE ABLAMIN DAVETİ ÜZERİNE " HABİBEMSİN.ORG WEB" SİTEMİZİ DAHA SIK ZİYARET EDEREK ELİMDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİMİ BİLMENİZİ İSTERİM.

BU VESİLE İLE, SİTEMİZDEKİ TÜM KARDEŞLERİMİZE, ABİLERİMİZE VE BACILARIMIZA EN DERİN SEVGİ VE SAYGILARIMI İLETİYOR, SAĞLIK VE AFİYET İÇİNDE HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER DİLİYORUM...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Hoş geldin kardeşim aramıza tekrar :)

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
TEKRARDAN HOS GELDIN
INSALLAH BIDAHA BÖYLE CIRKIN OLAYALR BASINA GELMEZ
ZATEN COGU MILLET BÖYLE FORUMLARA FORUM OLDUGU ICIN DEGILDE MILETIN MSN ADRESINI ALMAK ICIN ÜYE OLUYOR
NEKADAR CIRKIN BIR DÜSÜNCE

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Evet kardess Ne iyi ettin tekrar geldin..

Hoş geldin aramıza... :)

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
BU SİTENİN SAHİBİ HER NE KADAR HABİBE ABLA GÖZÜKÜYOR OLSA DA BU SİTENİN ASIL SAHİBLERİ BİZLERİZ YANİ ÜYELER OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

Tamamen katiliyorum kardesim sana..
sahibi kelimesini bile zaten kabul etmiyorum
cünki herseyin sahibi Allahtir ve bizler sadece bekciyiz..
Sizler olmasaniz Habibmesin.org olmaz
Tek olmak Allaha mahsustur ve Habibemsin.org sizlerle bir bütün..

Üyelerimizin Profillerini gizlemekle en dogusunu yaptigimizi bir kez daha görüyoruz..

Bazi üyelerimizden sikayetler aliyoruz neden profilleri kitlediniz diyorlar ama en isabetli karari verdigimize inaniyorum..
anca sunu düsünenlerde vardir
kurunun yaninda yasta yanacakmi?
elbette yanmayacak ve bunun icin burada yerli olan üyelerimize yani cok online olan forumda yazilari ile bize katkida bulunan üyelerimiz icin yeni bir grup olusturduk ve bu gruba forumda iyi tanidigimiz üyelerimizi gecirecegiz ve bu gruptaki üyelerimize sinirlama olmayacak...
uzun zaman forumumuzda aktif olan ve bende bu gruba dahil olmak istiyorum diyen üyelerimiz özel mesajla Cihan kardesimize veya Hekimoglu kardesimize müracat edebilirler...

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
öncelikle hoşgelmişsin şifaderyası.
ismin de signaturun da çook manalı,çok güzel....
HERŞEY KADER İLE TAKTİR EDİLMİŞTİR
KISMETİNE RAZI OL Kİ RAHAT EDESİN!
ben bu yazıyı msnde kullanıyorum,senden gördüm,yani bir nevi kopya:)
sağolasın,güzellikleri bizlerle paylaşmanı bekleyenlerdenim...

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı sifaderyasi
BU VESİLE İLE, SİTEMİZDEKİ TÜM KARDEŞLERİMİZE, ABİLERİMİZE VE BACILARIMIZA EN DERİN SEVGİ VE SAYGILARIMI İLETİYOR, SAĞLIK VE AFİYET İÇİNDE HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER DİLİYORUM...

bu temennileriniz için bizlerde size teşekkür ederiz.
inşaAllah bundan sonra bu tür sorumsuz kişilerinde aramizdaki kardeşlik bağlarini koparmasina fırsat vermeyiz.
bu tür olaylardan ders alıp ona göre hareket etmeliyiz.
Sübhan Allah yar ve yardımcımız olsun.

Üst Alt