Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sigara Kullanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    42

azerin

uhuvvetnur

Aldığı Beğeniler
12
SİGARA İÇMEK MEKRUHDU- BU BIRAKMANIZ İÇİN YETMIYORMU?

TURKİYEYI GÖRDUYUMDE BENI ŞAŞIRTAN ILK ŞEY ELİNDE SİGARA OLAN BİR BAYANIYDI.

AZERBAYCANDA sigara ican bir bayanı görmeniz mümkün deyil...

TÜRKİYEDE din bizden cok yaşanıyo, ama malesef kapalı bayanlar bile sigara içiyolar

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
içmiyorum

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
cok $ükürki kuLLanmiyorum...
kuLLanmayida hic dü$ünmüyorum..
Rabbim bizden uzak eyLesin, kuLLanan karde$Lerimizede güc versinki nefisLerine yeniLip icmesinLer bu mereti..

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
SİGARA İÇMEK MEKRUHDU- BU BIRAKMANIZ İÇİN YETMIYORMU?

TURKİYEYI GÖRDUYUMDE BENI ŞAŞIRTAN ILK ŞEY ELİNDE SİGARA OLAN BİR BAYANIYDI.

AZERBAYCANDA sigara ican bir bayanı görmeniz mümkün deyil...

TÜRKİYEDE din bizden cok yaşanıyo, ama malesef kapalı bayanlar bile sigara içiyolar

MALESEF ABLAM MALESEF
hala ne olacak ki deyip içebiliyoruz onca hastatıklara ragmen bir nevi intihar oldugunu düsünmeden israf oldugunu düüsnmeden bahaneler uydurarak derdime ortak yok rahatlıyor unutuyorum diyerek içebiliyoruz malesef bizde biliyoruz yanliş oldugu ama gene içiyoruz denilebiliyor ise irademiz ayaklar altinda malesef ben sigarayı içkiden beter görüyorum her gün her saat basi içki içen yok ama bir o kadar sigara içen var iradeyi bu kadar alt üst ediyor varın sonuzu siz düsünün ...sigara meselesi için hele heleki hak dostları aglayarak demekki anlattıklarımızdan onca sene hiç bir sey almamişsiniz hiç bir sey ..diyerek hüzünlenip aglar lar

bir sigara yakılana kadar onun yer,ne LA HAVLE VE LA KUVVETE cekilse İNNA İLLAHİ İNNE İLAYHİ RACİUN deyip abdest ile Allahim bu musbeti benden al deyip samimice dua edilse hadi bakalim gerçekten oluyormu olmuyor mu

herşey bizde bitiyor ise bununda hesabini verecegimizi unutmayalim insaAllah
rabbim önce kendimizden sevdikleirziden ve tüm kardesleirmziden bu musibeti tez kaldirmasi duası ile

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Hayir. Sigara kokusuna tahammül edemiyorum. Hele ki cocuklarin yaninda icildigi zaman cildiriyorum. Hadi kendinizi zehirliyorsunuz üzerine para veriyorsunuz hatta. Ama cocuklarin ne günahi var. Birakin da bari onlar mümkün oldugunca temiz hava solusunlar.

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Hayir. Sigara kokusuna tahammül edemiyorum. Hele ki cocuklarin yaninda icildigi zaman cildiriyorum. Hadi kendinizi zehirliyorsunuz üzerine para veriyorsunuz hatta. Ama cocuklarin ne günahi var. Birakin da bari onlar mümkün oldugunca temiz hava solusunlar.

canım kardeşim...al bendende okadar..ne içtim:Smiley (106): nede çocuklarımın yanında içiririm.içmek isteyen kim olursa olsun bunu bilir balkonun yolunu tutar....:Smiley (56):

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Kullanıyorum.. iyi olduğunu savunmuyorum.. ama kullanıyorum.. kalabalık ortamlarda çocuk olan yerlerde ve çayla birlikte içmem ama kullanıyorum.. monte carlo içiyorum ve küba purosuna bile değişmem sigaramı:)

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
makbergülü cok haklisiniz ama birde sigara icecegim diye karda kista bile soguklarda duranlar yokmu insan gülsünmü aglasinmi sasiriyor :)

Durubey en kisa zamanda birakmanizi dilerim. En basta kendi sagliginiz acisindan insaAllah birkarisiniz.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
niye şimdi sigara kullanmayanlar çokmu sağlıklı:)

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Bakin cok güzel bir noktaya deyindiniz. Sigara icenler sayesinde bizde sigara dumanindan etkilenip pasif sigara icenler grubuna dahil oluyoruz. Ve bu yüzen de saglikli ol(a)miyoruz. :)

Üst Alt