Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sigara Kullanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    42

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
sigara içenin ortamında bulunmayan dahamı sağlıklı yani.. sigarayı bu kadar kötülüyorsunuzda hormonlu gıdaları neden kötülemiyorsunuz.. ozon tabakısını delen parfümleri niye kötülemiyorsunuz.. kansorejen madde içeren oyuncakları niye kötülemiyorsunuz..

herkes tutturmuş bi sigaradır gidiyor...etrafta sigara gibi o kadar zararlı şeyler varki.. takmayın abi sigaramıza ya..

Sağlıklı yaşam deyip duruyorsunuz.. sağlıklı yaşamak için spor yapmak gerekiyor. kaçınız sabah kalkıp sporunu yapıp sonra işe gidiyor.. Kaçınız yediğine içtiğine dikkat ediyor.. SAĞLIKLI YAŞAM DEMEK SADECE SİGARA İÇMEMEKLE OLMUYO:)

bırakın artık şu sigaranın yakasını ya:):) zamanı geldimi bırakacaz tamam:)

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Ne zaman gelecek peki bu sigarayı bırakma zamanı..Allah korusun kalp damarlarınızdan bırı tıkandıgında yada parmaklarınız kangren oldugundamı??..

yada amelıyat masasındamı anlayacaksınız, zararını.Kendini kandırıryorsun Duru:Smiley (71)::Smiley (19):

Haklısın diğer yazdıklarında ama mıllet ıyıce bılınclendı bu konuda dıkkat etmeye calısıyor en azından benım etrafımdakıler boyle..he her sabah spor yapmasalarda otobuslere bınmeyı azalttılar artık..

Hakkını Helal Et Duru:gul: sana katılmıyorum..içmeyin onun yerine ona vereceğınız parayı yakın daha sağlıklı..hem paranız gidiyor hem sağlığınız. :Smiley (121):

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
sigara içenin ortamında bulunmayan dahamı sağlıklı yani.. sigarayı bu kadar kötülüyorsunuzda hormonlu gıdaları neden kötülemiyorsunuz.. ozon tabakısını delen parfümleri niye kötülemiyorsunuz.. kansorejen madde içeren oyuncakları niye kötülemiyorsunuz..

herkes tutturmuş bi sigaradır gidiyor...etrafta sigara gibi o kadar zararlı şeyler varki.. takmayın abi sigaramıza ya..

Sağlıklı yaşam deyip duruyorsunuz.. sağlıklı yaşamak için spor yapmak gerekiyor. kaçınız sabah kalkıp sporunu yapıp sonra işe gidiyor.. Kaçınız yediğine içtiğine dikkat ediyor.. SAĞLIKLI YAŞAM DEMEK SADECE SİGARA İÇMEMEKLE OLMUYO:)

bırakın artık şu sigaranın yakasını ya:):) zamanı geldimi bırakacaz tamam:)

Hormonlu gidalarida, ozon tabakasini delen parfümleride kansorejen madde iceren oyuncaklarida tüm kalbimle kötülüyorum kiniyorum karsi geliyorum. :)

Ama bir yerden baslamak gerekiyor degilmi. Sigara tüketimini azaltmakla baslayalim daha sonra hormonlu gidalardan tehlikeli maddeler iceren oyuncaklara kadar ilerleriz ne dersiniz?

Tabi ki saglikli yasam icin sadece ' sigara icmemek ' yetmiyor. Sporda gerekli, özenli beslenmede gerekli. Ona bir sözüm yok.

Zamani gelince birakacaksiniz da peki o zaman ne zaman gelecek? Zamani gelince deyipte Allah korusun cok gec kalmis olabilirsiniz. Bizden söylemesi :)

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Bize bu beden Allah'ın bir emaneti. Biz se sigara içerek o emaneti kötüye kullanıyoruz. (-ki ben kullanmıyorum. Kullananlar için söylüyorum.) Sağlığımıza verdiği zararı bir kenara bırakıp birde bu açıdan bakalım arkadaşlar derim.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
bi sigaramız vardı onuda zehir ettiniz be:)şimdi diyeceksinizki o zaten zehir:):)

Üst Alt