Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

AFYONUNGÜLÜ

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
SELAMUN ALEYKUM COK SIKINTILARDAYIM YARDIM ELINIZI UZATIRSANIZ SEVINIRIM NE YAPMAM GERKIYO BAZILARINI BILDIGIM HALDE YAPAMIYORUM NEFSIMIN KORUKLEDIGI SEYTAN BENIMLE YARDIMCI OLUN DUALARINI EKSIK ETMEYIN

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ez o şeytanın başını.
RABBIM rahmeti ile kuşatsın seni.
kalpten gelen dua ,arşı titretir.sende RABBIN e dayan ve ona sığın..
insan bildikleri ile amel ederse,MEVLAM bilmediklerinide ögretir.Onun için bu sıkıntılı dönemi.ALLAH azze ve celle ye sığınarak at.ona uzanan eller hiç geri çevrilmez.
RABBIM azze ve celle hayir denizinde yüzenlerden eylesin seni.
ve ilim meclislerinde bulunanlardan eylesin.oradaki rahmetten istifade edenlerden eylesin...

AFYONUNGÜLÜ

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
ALLAH RAZI OLSUN DAHA ÖNCESINDE HIZMET ORATMINDAYIM BASIMI KAPATTIM AMA GERI DONUSUMDE BASIMI ACMAK ZORUNDA BIRAKTILAR BENI O ORTAMLARDAN
KOPUNCA KENDIMI BOSLUGUN İÇİNDEKI KUYUDA HISSETTIM . KORKUYORUM SUAN SEVKAT TOKATLARININ TEKRAR SIRALANARAK GELMESINDEN SENDEN DE ALLAH RAZI OLSUN

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
cümlemizden ALLAH razı olsun.zaten tek gaye ve amac onun rizasini kazanmak değilmi.
o bizden razı olsun da.kim razı olmassa olmasın.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Yüce Rabbim en zor anlarınızda yanınızdadır kardeşim.Yeterki siz sabırlı olun ve doğru bildiğiniz hak yoldan ayrılmayın inş.Göreceksiniz ki Mevlanın izni ve sizlerin,bizlerin duasıyla düzlüğe çıkacaksınız inş.Allah yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve dua ile kalın.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Sıkıntılarınız azaltmak için "La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minel zalimin" tekrarlayın sıkıntılara birebirdir.

2 rekatli sünnet namazlarında nas ve fela sürelerini okuyun inşeallah sıkıntılarınız hafifileyecektir.

Bu arada hoş geldiniz

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Dua mü'mini silahıdır kardeşim...Dualrımız seninle olacak....Rabbim sıkıntılarını gidersin tez zamanda inşallah...muhabetle..

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
ve aLeykum seLam karde$im... boL boL dua edin...
ve icinizi her daim ferah tutun... oLmayanLara üzüLmeyin, oLanLarLa yetinin... ve her daim hayata mutLu bakmayi deneyin... eLbetteki oLumsuzLukLar ya$amaktayiz ama bu demek degiLki KARAMSARLIGA Bürünecegiz!
hayir tam aksine gücLenecegiz ve $eytanin/Nefsimizin oyununa geLmiyecegiz...

Rabbim muvaffak kiLsin insaALLAH...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Allah'a tevekkül edin o sizi yanlız bırakmayacaktır inanın Rabbim yardımcınız olsun inşaallah.

Üst Alt