Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Mehmet Baş

Şimdi Bir Yağmur Geçiyor Şehrin üstünden

Dökülen yaprakların istirabını duyuyorum Kar yağmış tepelerde kurt uğultuları Ağarmış saçlarımda birikmiş eski zamanlar Kendi cenazemde kendi kendime ağlıyorum

Ruhumun evinde bir ölüm telaşı sürüyor Buzlu camların ardında bir gün daha soluyor Demir rayların arasında kaybolmuş yalnızlığım Zamanı şaşırmış bir saat gibi öylece çalıyor

Sorgusuz sualsiz ölüp gitmek kolaydır Kolaydır bir salyangoz kabuğuna sığınmak Yangından sonra külleri kalmış bir hayatı Bir mezar taşı gibi gezdirip durmak

Hayat arta kalanlarla yetinme sanatı değildir Onurun ve şerefin veresiyesi olmaz Kan köpürdüğü zaman cinnettir gelen Cinnetsiz bir cennetin tapusunu ararken

Şimdi bir yağmur geçiyor şehrin üstünden Şimdi bir yağmur mahşeri çağırıyor Elinde solmuş bir çiçekle Sen geçiyorsun ömrümün en tenha sokağından

Noktası çoktan konmuş bir cümlede Gözlerin bir soru işareti gibi duruyor Bakışların bir tetik gibi düşünce Gözlerin kim bilir kimleri vuruyor

Eski bir resmin yitik gölgesini arıyorum Yırtılmış takvimlerde çiğneniyor günler Duvaksız bir gelinin suskun dudağında Sessizce söyleniyor boynu bükük türküler

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Seslendirir acep ???? telefonla bu kadar ????
Ses maşAllah
Okuyuş,duru su misâli????
Daha ne olsun acep?¿????
Temenniydii...soru eyledik
Var'olsun @Beyoğlu kardeşim karşılıksız bırakmadı...bıraksaydı da başım'gözüm üstüne????
Een sevdiğim duadır...Rabbim sizi hayrlı eylesin daaim
Karşınıza çıkanları da hayrlı eylesin
Ömrünüze bin bereket kardeşim

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Ses maşAllah
Okuyuş,duru su misâli????
Daha ne olsun acep?¿????
Temenniydii...soru eyledik
Var'olsun @Beyoğlu kardeşim karşılıksız bırakmadı...bıraksaydı da başım'gözüm üstüne????
Een sevdiğim duadır...Rabbim sizi hayrlı eylesin daaim
Karşınıza çıkanları da hayrlı eylesin
Ömrünüze bin bereket kardeşim
Çok Teşekkür ederim???? Rabbim razı olsun inşallah sizden beğendiğinize sevindim ????Rabbim huzur versin inşallah ????

Üst Alt