Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Aynı kalp rahatsızlığıyla ayni kaderi paylaşan iki yaşlı adam ayni odayı da paylaşıyorlardı. Tek fark biri cam kenarında diğeri ise duvar dibinde yatıyordu. Cam kenarındaki yaşlı adam her gün camdan bakarak arkadaşına dışarısını anlatırdı.

- "Bugün deniz sakin, yine de hafif rüzgar var sanırım çünkü uzaktaki teknenin yelkenleri rüzgarla doluyor. Park bu sabah sakin, iki salıncak dolu iki salıncak bos, dünkü sevgililer yine geldi, aynı yere oturup konuşmaya başladılar, elele tutuştular, ne kadarda yakışıyorlar birbirlerine. Erguvan ağaçları ne kadar güzel açmış her yer mor bir renk almış, erik ağaçları da beyaz çiçekleriyle onlara eslik ediyor. Denizin üzerindeki martılar bugünkü yemeklerini arıyorlar, ne güzelde dalıyorlar suya"

Günler böyle geçip gidiyordu ta ki cam kenarındaki yaşlı adam kalp krizi geçirene kadar, işte o anda duvar kenarındaki adam düğmeye bassa kurtaracaktı arkadaşını ama şeytana uydu, bunca zamandır sadece dinleyebiliyordu, artık görebilirdi de, iste bunun için düğmeye basmadı ve hemşireyi çağırmadı. Aynı kaderi paylaştığı kişiyi ölüme gönderdi, ama o bunun hakli bir savunma olduğunu düşünüyordu.

Ertesi gün hastabakıcılar ölen yaslı adamın yerine kendisini koymaya gelmişlerdi. Hemen yatağının yerini değiştirdiler, işte o günlerdir bakmak istediği manzarayı nihayet görecekti. Basını kaldırdı ve pencereden baktı "Simsiyah bir duvar"

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Daha önceden bu hikayeyi biliyordum.Tekrarı da iyi oldu.

Bakış tarzı cok önemli. Güzel gören güzel düşünür değil mi? :)

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
EyvALLAH.. bir kissa bin hisse...

ba$ak bacimizinda dedigi gibi GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜ$ÜNÜR, GÜZEL DÜ$ÜNEN ISE HAYATINDAN LEZZET ALIR...

payLa$im icin t$kLer...

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
vay be ilk defa okudum çok etkileyici
evt güzel düşünen güzel görür bikes daha anladım bu sözün önemini
allah razı olsun paylaşımın için sagol

Necmeddin

YD Üyesi