- Aldığı Beğeniler
- 13,779
- Takım
- Galatasaray
Zafer Acar
Sınav Dünyası
Melek gibi kızların ateist olmasına inanamıyorum
Cebrail adinda deistlerle de karşılaştığımı üzülerek ifade etmeliyim moda desem, değil moda
çünkü şeytanın inkânı kadim bir vakia Tanrıya kafa tutuşu aman Allahım akıl dışı
Âdemi küçümseyişi aptalca
-Orada ben olsam bir Osmanlı tokadı patlatırdım suratina-
hop bir dakika araya destursuz giren kardeş
Müslüman hüsnüzanla bakmalı Müslümana
belki de kelimeleri daha öğrenmemişti Âdem konuşmalan anlasa yaşam hakkı tanır mıydı şeytana
Allahtan başka ilah yoktur diyerek hayatının dersini versek ve pis pis gülümseyerek sen kendini ne sanıyorsun be şeytan ateş icat oldu geçti senin modan
o zaman aklı başına gelir secde eder belki insana
sinav dünyası be kardeşim o da iman edip cennete gitsin yoksa ihtiyacımız yok onun kulluğuna
Sınav Dünyası
Melek gibi kızların ateist olmasına inanamıyorum
Cebrail adinda deistlerle de karşılaştığımı üzülerek ifade etmeliyim moda desem, değil moda
çünkü şeytanın inkânı kadim bir vakia Tanrıya kafa tutuşu aman Allahım akıl dışı
Âdemi küçümseyişi aptalca
-Orada ben olsam bir Osmanlı tokadı patlatırdım suratina-
hop bir dakika araya destursuz giren kardeş
Müslüman hüsnüzanla bakmalı Müslümana
belki de kelimeleri daha öğrenmemişti Âdem konuşmalan anlasa yaşam hakkı tanır mıydı şeytana
Allahtan başka ilah yoktur diyerek hayatının dersini versek ve pis pis gülümseyerek sen kendini ne sanıyorsun be şeytan ateş icat oldu geçti senin modan
o zaman aklı başına gelir secde eder belki insana
sinav dünyası be kardeşim o da iman edip cennete gitsin yoksa ihtiyacımız yok onun kulluğuna