Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Ü

üsame

Guest
Ehliyet kursuna gidecektim duydumki başörtülü almıyorlarmış artık.Kanun çıkmış..

Sinir oldum, sinir oldum, sinir oldum

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Arabanın içi de mi kamu alanına girdi yaw

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Her nekadar bunlar müslümanların hasletlerinden olmasada zaman zaman otokontrolümüzü kaybedip bazı şeylere sinir oluyoruz..

Bunlar kimilerinde nörotik rahatsızlıklara kadar varabiliyor.. Allah muhafaza.. Günümüzde ça ın hastalı ı diye nitelendirilen basit adılya asabiyet, depresyon adı altında birçok rahatsızlıklar boy göstermekte.

Bu kimilerde somatizasyon kimilerinde Obsesif kompulsif bozukluklar şeklinde kendini gösteriyor.. Her ne olursa olsun. Mümin kendi sinir dili programlarını kontrol altında tutmalı diye düşünüyorum..

Rabbim yar ve yardımcımız olsun AMİN..

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
aslında bazı haksızlıklara karşı sadece sinir olmak yetmez.....sinir kelimesi Mümine yakışmaz ama buna karşılık haksızlıklara sinirlenmek ve tepki vermek gerekir... şayet bir hadiste '' haksızlık gördü ünüz zaman onu gücünüz yetiyorsa engelleyiniz, yetmiyorsa uyarınız , bunuda yapamıyorsanız kalbinizde ona kin tutunuz bu da İmanın en zayıf olanıdır''

M

maussema

Guest
ben cook sınır olmazdım ama artık hersey batmaya baslıyor X( aslında bu ben degılım ama neden bılmıyorm boyle oldum ;( ;(

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Orjinal Yazarı Revolber
Ehliyet kursuna gidecektim duydumki başörtülü almıyorlarmış artık.Kanun çıkmış..

İnanamıyorum ya okudum çok moralim bozuldu ne bu kardeşim böyle
olmaya oldu bizim ehliyetteki başötüsünüde yasaklasınlar da yenisini çıkarttırsınlar X(
Başötülü araba kullandırmasınlar X(
Allahım Rabbim sana havale ediyorum bunları :]

la havle vela kuvvete illabillahil aliyyulazim
tövbe tövbe

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Çabuk sinirlenen , ama sinirini dışa yansıtmayan, sadece iki duda ı arasında, kendi duyabilece i şekilde "sinir oldum sinir" diyenlerdenim. İmam Şafii Radıyallahu Anh "sinirlenmeyen eşektir" buyurmuş. Buna mukabil bizlerde, "Sözlerin büyü ü, büyüklerin sözüdür" buyuran bir başka büyü ümüzün tavsiyesine uyarak İmam Şafii Hazretlerini kaale alalım diyor, sinirleniyoruz. Tabii ki, hududunda, ve tatlılı ıyla..Zarar vermeden, ne kendimize, ne çevremize.

Bu konuyu açan kardeşimden Allah razı Olsun.

Allah Yar ..

P

Pusarık

Guest
Orjinal Yazarı Revolber

Gerçekten mi ya :( İnanamıyorum. Yazık çok yazık..

Üst Alt