Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Seni keçeli, D :D

Ya bu arada Milan'a da sinir oldum akşam , sen götür maçı önde, sonra berabere kal . Olacak şey mi :)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ya sorma bende sinir oldum birazcık...

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı YaMusaB
ya sorma bende sinir oldum birazcık...

musab kardesim sen neye sinir oldun fenerin kaybettiginemi yoksa milanin KAZANDIGINAMI?? :D

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
sabahtan beri internetin bir gidip bir gelmesine sinir oldum X(
bi türlü şu enleri cevaplayamadım ya sırf bu internet yüzünden
neysem yarın bakarım artık

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Mafrak; bende hala şu "En"leri cevaplamadıgına sinir oluyordum ama ara veriyorum biraz. Yarın bi yazma hele, sonra devam ederim:)

Ş

ŞEVVAL

Guest
bende şu hayatın benle zıt gitmesine sinir oldum ya..ben neyi yapmayaca ım desem..o gelip beni buluyo..allahım ne yapaca ım sen bana yardım et yarabbim...

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
bende şu hayatın benle zıt gitmesine sinir oldum ya..ben neyi yapmayaca ım desem..o gelip beni buluyo..allahım ne yapaca ım sen bana yardım et yarabbim...

:)

Hadis-iŞerif'tir. "Bir kulun , yapmayacagım dedigi bir iş için şeytan onu yaptırana degin ugraşır da sonunda o kul, onu yapar"

Zıtlaşmayın kendinizle, bırakın.."İnşaAllah yapmamaya gayret edecegim" deyin, daha kolay oluyor .

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ya anneme sinir oldum elişini yap diye tutturdu nedir biz kızların bu çeyizlerden çekti imiz anlamdım gitti ya.. ;) ;) ;)

H

hayrunisa

Guest
ayy sorma bende de vardı o dert eslemcim. noldu bilmiyorum galiba savaşı ben kazandım. :D hiç birşey demiyor artık :D

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
abla kesin demekten bıkmıştır kendi yapıyordur :D

Üst Alt