Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Gök Nazara Geldi

“Ölmezsen hiç ölmem.”

*

Ey ömrümün denizi!

Gizlediğin gölgelere,

Ta içine çek beni.

*

Sevmeyi, gönülden sevmeyi öğrendiğin gün, bul beni!

*

Haydi! Tut ellerimden. Seninle saklambaç oynayalım. Ebemiz dünya olsun. İnan ki, bulamaz bizi sevginin göğünde..

*

Ama anlamalısın, sevmek hısım olmaktır ölümle.

Yarınlarımı gözlerime sığdırıyorum. Bakışlarımdan öğrenecekler sevginin haysiyetli olanını. Bakışlarımla öldüreceğim ihaneti. Yazık ki, sevmeyi bilmedin.

*

Âsi oluşum çağıma.. Beni neden anlamadılar? Satın alınamayan duyguların esiriydik biz. Biz mi çağa ayak uydurmadık? Yoksa çağ mı geride kaldı?

*

20. yüzyılın ruhunu satmış insanları. Hani sevgisizlikten hüküm giyenler..

*

“Sevgi coğrafyasından sürgün edilmiş deli bir mahkum” diyorlar bana.. Sen “deli” olmadığımı biliyorsun. Hem delirmişsem ne çıkar? Gözlerini ve yüzündeki gülleri bir tek ben biliyorum.

*

Sen metropolün göbeğinde ince hesaplar yapıyor, kendinle hesaplaşıyorsun. Sevgiyi öğrenmeye çalışıyorsun. Duvarlarla çevirdiğin yüreğin kaldırmıyor bütün bunları, biliyorum.. Tutmuş bir de aşktan bahsediyorsun!

*

Sessizliğimin anlamlı bir haykırış olduğunu anlamıyorsun. Ruhumu kör karanlığa çevirenler yaşamaktan azat oldu. Sevginin ağza bile alınmadığı yerlerde, sevgisiz dünyada yani, aşksız bir şehirde hâlâ suçlu biliniyorum..

*

Ahh dostum! Kaçmak.. Senden, başlangıçlardan ve yüreğimden kaçmak benimkisi. İhanetleri, şüpheleri, korkuları kaldıramaz yüreğim. Aşk şüphelenmemektir. Duvarlar ardına duvar örmemektir. Aşk kavuştuktan sonra başlar dostum!

Ayşe Nur Menekşe

Timaş Yayınları / Edebiyat – Deneme Dizisi

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Nöbetlerdeyim; gözyaşlarım yalnızlığımın tek sırdaşıdır, özür dilerim onsuz da yapamazdım. ‘’Ağlayabilseydiniz, anlayabilirdiniz!’’ Başım, gözüm üstüne.. Amenna, amentum gibi haksın, ey sen ağlamak; muhakkak ki Yaratıcı seni bize yoldaş gönderdi!
Çok manidar güzeldi be kardeşim :alkis:
Ellerine yüreğine saglık :gul:

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Arkadaşlar paylaştığım yazımı kaldırmak mecburiyetinde kaldım. Aynı metni bir dergiye de gönderdiğim için, hiçbir yerde önceden yayımlanmama şartı koşuluyor.Arkadaşım sonradan ikaz etti. Nitekim ben de yerine daha nezih bir iktibas bırakıyorum. İstifadenize..

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
“Sevgi coğrafyasından sürgün edilmiş deli bir mahkum” diyorlar bana.. Sen “deli” olmadığımı biliyorsun. Hem delirmişsem ne çıkar? Gözlerini ve yüzündeki gülleri bir tek ben biliyorum.

Allah razı olsun..

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
''Âsi oluşum çağıma.. Beni neden anlamadılar? Satın alınamayan duyguların esiriydik biz. Biz mi çağa ayak uydurmadık? Yoksa çağ mı geride kaldı?''

Hoş cümle..

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
guzeldı emegıne saglık..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah c.c. razı ve hoşnut olsun kardeşim.Elleriniz dert nedir bilmesin inşaAllah.
Vesselam.

Üst Alt