Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
mehmet ali genç

SIR

Birazdan kalkacaksın bu masadan Ve güneşi eteklerinde sürükleyip gideceksin İstersen geriye dön, soğumuş çay bardağında kalan Parmak izlerimi öpeceksin

Bu ıslak kaldırımlar buruşturuyor gölgemi Gece, tülbendini açmış başını yastığa koymakta Bir evin ışığı yansa heyecanlanıyorum hemen Duyan var mıdır ayak sesleri acaba

Bıraktım kendimi Kevser ellerinden Bu şehrin şarap yokuşlarına Bilmem emanet edilir miyim göklerden gelen Kaldırımları islak tutan yıldızların gözyaşlarına

Pencereler kapanıyor perdenin arkasında gölgeler Ölür ve dirilir gölgem çünkü tanrısı sokak lambası Neden gölgeleri saklıyor bu aydınlık evler Kilitli kapılardan öğreniriz sir tutmasını

Bir yanda zillere basıp kaçan abilerin parmak izlerini görüyorum Özel mülklere çevrilen dikenli tellerde patlayan top leşini Özgürlük istenciyle ipinden kopup ağaçlarda kalan uçurtmaların halini İki siyasi kutup arasına asılan pankartların kimliğini

Susadım ayaklarıma inen kara suları içtim Boşluğa atladım derken yastığıma düştüm Bir kerelik ölüm için yorgana emanet edildim Tanrı gün sayarken ben bir gecelik öldüm

Gözümü açtığım zaman yaşadığım kâbuslardan dolayı Hiç hatırlamıyorum gece gördüğüm rüyaları Öfkenin tükürüğü ile söner yanan bütün kalpler Ne kadar ıslak olursa olsun göl ve yatağı

Güneşin sıcaklığı ile belli olur hiç kuruları

Üst Alt