- Aldığı Beğeniler
- 3
- Takım
- Trabzonspor
Selamun aleyküm...
Eskiden hep dışardan misafiriniz olurdum sitenize/mize
sonra bi gün o abinin (bi katre) rahmetli olduğunu gördüm ve diğer 2kardeşinde...
Onların ardından böyle rahmetle anılması çok hoşuma gitti..
Ben her o abinin yazılarını okuduğumda Allah razı olsun duasını daha bi hissederek ediyorum sanki...
Belki banada bu güzel ailenin içindeyken ölmek nasip olur ve dualardan nasiplenirim dedim ve aranıza geldim sizde kabul ettiniz Allah razı olsun...
Şimdilik 15-20 gün kadar olamıyacağım aranızda...
Uzun yolculuklar ürkütür beni birazcık, 20gün sonra eğer uğrayamazsam bende o abi gibi bi başlık isterim bide bol dua...
Hiçbirinizi hiç tanımamama rağmen Allah için sevdim bilmenizi isterim ama Kerbela kardeşimi daha bi çok sevdim sanki..
içimde kalmasın dedim...
Velhasıl..
Gidip dönememek var, Dönüp bulamamak var...
Benden yana olmuşsa hakkım helaldir sizlerde helal edin inşaAllah...
Fi emanillah...
Eskiden hep dışardan misafiriniz olurdum sitenize/mize
sonra bi gün o abinin (bi katre) rahmetli olduğunu gördüm ve diğer 2kardeşinde...
Onların ardından böyle rahmetle anılması çok hoşuma gitti..
Ben her o abinin yazılarını okuduğumda Allah razı olsun duasını daha bi hissederek ediyorum sanki...
Belki banada bu güzel ailenin içindeyken ölmek nasip olur ve dualardan nasiplenirim dedim ve aranıza geldim sizde kabul ettiniz Allah razı olsun...
Şimdilik 15-20 gün kadar olamıyacağım aranızda...
Uzun yolculuklar ürkütür beni birazcık, 20gün sonra eğer uğrayamazsam bende o abi gibi bi başlık isterim bide bol dua...
Hiçbirinizi hiç tanımamama rağmen Allah için sevdim bilmenizi isterim ama Kerbela kardeşimi daha bi çok sevdim sanki..
içimde kalmasın dedim...
Velhasıl..
Gidip dönememek var, Dönüp bulamamak var...
Benden yana olmuşsa hakkım helaldir sizlerde helal edin inşaAllah...
Fi emanillah...