Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
7 yıl önce ilk olarak Samanyolu televizyonunda yayınlanmaya başlayan Sır Dünyası programının yüksek reyting aldı ını gören di er kanallarda biliyorsunuz aynı türden program yapmaya başladılar..
bu dünyaya dair adalet ve eşitlik umutlarını yitiren insanların daha çok ragbet ettigi bu programlar yararlı mı?
sizler begenerek izliyor musunuz?olaylara inanıyor musunuz?

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Ben be enerek izliyorum.Benzeri programlar çıktı ından beri,bu programlara inanırlı ım azaldı.Ama stv dekini hala izliyorum ve be eniyorum.Bizimkiler ne kadar kızsada izliyorum.

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Aslın da hepiside şahane eser anlatımlar içeriyor bunları izlemek inasallara dahada allah korkusunu hatırlatıyo bence izlemek güzeldir....

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
bu konuyu açmaktaki amacım:acaba bizim portalın sakinleri ne düşünüyor olmaktan çok;benim gibi düşünen insanlar da var mıydı sorusuna cevap aramaktı...?

ben ne mi düşünüyorum:)

biraz görüşler ço alsın bakalım altına imza atacagım kimse çıkacak mı?

M

maussema

Guest
bu konu hep konusulur aslında nekadar dogruluk payı var dıye...aslında ben de ızlerım ara ara ama cogu zamanda yuregımde ınandırıcılk payı olmadan ızlerım..guzel programlar ama bazen de suıstımal derecesıne vardırıyorlar olayı bu demek degldrkı tabıkı aaa bu olay olmaz olamaz cenabı hakkın takdırındedır ve de dılerse hersey olur amenna.. benım lafım sadece programlara..
BEN INANMIYORUM OLAYLARIN HEPSINE

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
bende bazen bakiyorum ...

gercekciligi onemli deil ...pek..

ama iyi mesajlar vermesi onemli ...
ibret alabilene ne mutlu ....

x_usta

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Ben de Cihan kareşime katılıyorum bencede gerçekligi okadar önemli degil .

bu programların İnsanlar daki adalet duygusunu pekiştirdigine inanıyorum bu açıdan faydalı , enazından zararlı bir yönü oldugunu düşünmüyorum

ALLAH yar ve yardımcımız olsun.

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı @Cihan**
bende bazen bakiyorum ...

gercekciligi onemli deil ...pek..

ama iyi mesajlar vermesi onemli ...
ibret alabilene ne mutlu ....

hımmmm

bu tür programların gerçekligini bir kenara atıyorsunuz...ok..

peki:

bu programlar izleyenleri pasiflige itmiyor mu*bu konuda ne düşünüyorsunuz?

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
en azindan sacma programlar dan iyi ...

genelde ....
her bolumun basinda...
gelen mektuplari degerlendirdiklerini soyluyorlar....

yani halktan gelen yasanmis olaylari canlandiriyorlar...

yasanmamis olayda olsa...
normal ve sacma bir filimden ne farki var....

ona karsi olan butun filimlerede karsi olmasi lazim ...

en azindan dini bir program dogruyu ogreten programm...

acizane fikrim...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
görüyorum ki programlar genelde izleniyor...benim aslında sormak istegim şuydu.bu programların halk üzerindeki etkisi nedir?yararlı mı degil mi?
bu tür programlar halk tarafından baya ragbet görüyor..Bunun birçok farklı nedeni var elbette. Ama en önemli neden; insanların bu dünyaya dair adalet ve eşitlik umutlarını yitirmiş olması. Bu umutlarını yitiren insanlar toplu bir şekilde ilahi adalete sı ınıyor.
Onlar için artık maaşlarına zam yapmayan patronların da, canlarına gasp eden katillerin de sonu belli: Tüm bu kötü insanlar eninde sonunda ALLAH'IN gazabına u ramaktan kurtulamayacaklar. Böylelikle zaten hak aramanın, sorunlar için birlikte ve hareket etmeinin yok ve imkansız sayıldı ı ülkemizde kitleler, ilahi bir adaletin gelece i ümidiyle, pasif bir duruma çekiliyor..

Üst Alt