Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

kış meleği

Allah'ın Aciz Bİr Kulu

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
Bu çocukların bunu hakedebileceğini düşünen zihniyete yazık.!
Allah rahmet eylesin..Aileden geriye ne kalmış.
çocukların yeri okuldur o saatte oraya kim götürdü
hangi anne baba çocuğuna kaçakçılığı öğretir

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
hiçbirşey çocukların ölmesini haklı göstermez..ayrıca vicdan tek yönlü değil..konu insanların ölmesi..bu terörün sivilleri geçtim çocuklara yansıtılması benim kınadığım..yoksa terörü savunuyor değiilim..insanların gelir kaynağı da beni ilgilendirmiyor..tartışmaya girecek bir konuda yok ortada dediğiniz gibi kalpleri bilen yalnız Allahu Tealadır.. Belki bizden üstün belki bizden aşağı..Allah rahmet eylesin canın kürdü Türkü yabancısı yok hem o çocuklarda Türk vatandaşı sonuçta..insanlar neden zorla bu ayrımı yapmak istiyor anlamıyorum ki..Bu topraklar üzerinde herkes Türk..her can bizim canımız..

kış meleği

Allah'ın Aciz Bİr Kulu

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
hiçbirşey çocukların ölmesini haklı göstermez..ayrıca vicdan tek yönlü değil..konu insanların ölmesi..bu terörün sivilleri geçtim çocuklara yansıtılması benim kınadığım..yoksa terörü savunuyor değiilim..insanların gelir kaynağı da beni ilgilendirmiyor..tartışmaya girecek bir konuda yok ortada dediğiniz gibi kalpleri bilen yalnız Allahu Tealadır.. Belki bizden üstün belki bizden aşağı..Allah rahmet eylesin canın kürdü Türkü yabancısı yok hem o çocuklarda Türk vatandaşı sonuçta..insanlar neden zorla bu ayrımı yapmak istiyor anlamıyorum ki..Bu topraklar üzerinde herkes Türk..her can bizim canımız..

bakın ben kürtler için tek bir söz söyledimmi
ben kimim ki ırkçılık yapıcam hele ki dinimin bunu yasaklamışken ancak ülkemi bölmeye çalışanlara karşı da düşmanım
siz çocukların ölmesine yanıyorsunuz ve kınıyorsunuz herkes onu kınar ancak onları o dağa çıkaran kim kardeşim
ayrıca kundaktaki bebeklerin canlarına kıyılırkende böylesine kınanıyorlar mıydı
ya da 20 yaşındaki fidanlar toprağa verilirken
bir de bu katliam kimin işine yaradı bir düşünün isterseniz
hangi ülkeye giderseniz gidin kaçak yoldan girmeye çalışında bakın ne oluyor
teslim ol mu diyorlar yoksa kurşuna mı diziyorlar

bakın katliamı kimler yaptırmışş
İSTİHBARAT PKK İÇERİSİNDEKİ BİR MİT AJANINDAN
Dün gün boyu bu operasyon istihbaratının nasıl geldiğini öğrenmeye çalıştım. Hem bölgedeki yetkililerden hem Ankara'dan hem de Genelkurmay'dan aldığım bilgi, istihbaratın MİT tarafından gönderildiği. MİT'in yanlış istihbaratı üzerine 35 sivil hayatını kaybetmiş. Kendilerini ölüme götüren olayın perde arkası ise şu şekilde gelişmiş. Bilgi öncelikle PKK içerisindeki bir MİT ajanından gelmiş. Bombalanan bölgeden PKK'lıların geçeceği bu ajan sayesinde MİT'e iletilmiş. Hatta grup içerisinde Fehman Hüseyin'in olacağı yönünde de bir bilginin Ankara'ya iletildiği iddiası var. İddia diyorum çünkü bu bilgiyi yalnızca bir isimden öğrendim. MİT kendisine iletilen bu istihbaratı Genelkurmay Başkanlığı'yla paylaşıyor. Ardından da bölgeye heron gönderiliyor. Heron, bölgedeki sivil vatandaşların görüntüsü alıp, Ankara'ya iletiyor. Ankara'da görüntüleri gören yetkililerden biri durumdan şüpheleniyor. Grubun sivil olma ihtimali üzerinde duruyor. Şüphe üzerine konu yetkililerle paylaşıyor. MİT'le iki kez temasa geçiliyor. MİT yetkililerine şüphe aktarılıyor. MİT, "grup kesin PKK'lı" deyip, kendilerine gelen istihbaratın sağlam olduğunu Karargâh'a bildiriyor. "Kesin" ifadesi üzerine de Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın emriyle uçaklar bölgeyi bombalıyor.
my net
kısaca kendileri çalıp kendileri oynuyorlar

İnanan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah'ın her işinde bir hayır vardır.
Yöneticiler işlerin "bölücüler" in lehine olmaması için alttan aldıklarını düşünüyorum.
Bu arada provokasyon ve provokatör sözcüğü fransızca kökenlidir hayranlarına duyurulur.

Lakin onca vergisini veren zorluk çeken onca insan enayi değildir.
Onlar yasak olan bölgede vergisiz ticaret yapmaktadırlar ve hepimiz düşünüyoruz ki teroristler de o bölgelerden kaynama yapmaktaydılar.

Yaptıkları "suç" onların bu kadar mı lehine oldu derseniz şimdilik oldu ama gelecekte de olacaksa oraya en azından bir gümrük koyunda geçen vatandaş ta vergisini ödesin pkk lı olan da bedelini ödesin. Ama yok biz anca tartışırız gümrük konusunda ısrarcıyım eğer ki burayıda es geçerlerse ağır cezalar verilsin görüşündeyim böyle para göz insanları bedava çalıştırsınlar kamuda devlete tasarruf.

seyfofen

YiğiDo

Aldığı Beğeniler
145
Takım
Fenerbahçe
ben şahsen dini içerikli bu forumda..
sanırım bir gazetenin verdiği aynı başlıkla konun konmasına karşıyım..
bir kere konu başlığı başlı başına insanı devletimize düşman edici PROGRATİF bir başlık olarak görüyorum...DEVLET VATANDAŞLARINI BONBALAR..DEĞİLDE
DEVLET VATANDAŞINI BOMBALARMI..!!! şahsi fikrimi söylüyorum..BOM BA LA MAZ KARDEŞİM..!!!öyle düşünün,öyle konuşun öyle yazın çünkü DEVLET BABADIR...!!!

seyfofen

YiğiDo

Aldığı Beğeniler
145
Takım
Fenerbahçe
EVET KONU BAŞLIĞIMIZ NEYDİ DEVLET VATANDAŞINI VURUR..!!!!
MASUM KÖYLÜLER...

İŞTE ÖLEN MASUM KÖYLÜNÜN VATANDAŞLARIN FACEBOOKDAKİ MASUM FOTOGRAFI...

O...

395079_2784417816876_1451168638_2736691_1931618228_n.jpg

Üst Alt