Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
s.a. arkadaşlar

Peygamber efendimizin hayatını anlatan,bir site arıyorum.Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?Şimdiden Allah razı olsun...

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
daklım kitap isteseydin hemen bugün kardoyla yollardım çünkü kiatp çok,
ama böyle bir siteden haberim yok ?(
insaallah en kısa zamanda aradığını bulman dua sıyla...
sevgi ile kal....

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı yasemin
daklım kitap isteseydin hemen bugün kardoyla yollardım çünkü kiatp çok,
ama böyle bir siteden haberim yok ?(
insaallah en kısa zamanda aradığını bulman dua sıyla...
sevgi ile kal....

Çok incesin saol canım.Şöyle sağlam kaynaktan peygamberimizin hayatını öğrenmek istiyorum.Bunuda ancak en yakın olarak sitelerden elde ederim diye düşündüm.Kitapta çok güzel olur tabi.Siteden istediğime ulaşamazsam kitaba başvururum inşallah.Selam ve dua ile...

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
O, insanlığın iftihar tablosudur. On dört asırdan beri dünya çapındaki en büyük dâhiler, dev filozoflar ve her biri düşünce semâmızın yıldızı nice mütefekkir ve ilim adamları, hep O'nun arkasında el pençe divan durmuş ve O'na hitaben: 'Sen, sana mensubiyetle övündüğümüz insansın.' demişlerdir...

...Evet, zaman yaşlanıyor, ihtiyarlıyor; bazı düşünceler köhneleşiyor ve değerden düşüyor; fakat inananların sîne-lerinde Hz. Muhammed (sav), her gün daha da açan bir tomurcuk gibi daima yenilenip tazeleniyor...

Zeyno Abla; Sonsuz NuR'un önsözünden 2 paragraf... Üslup daki güzellik, akıcılık ortada... Şiddetle haddim olmayarak tavsiye ederim...
Kitap benim bilgisayarımda kayıtlı... Ben tebessüm ablama yolluyayım, siz ona emailinizi verin, o da size yollasın, inşaAllah..
tabii kabul ederseniz...

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Orjinal Yazarı YaMusaB
O, insanlığın iftihar tablosudur. On dört asırdan beri dünya çapındaki en büyük dâhiler, dev filozoflar ve her biri düşünce semâmızın yıldızı nice mütefekkir ve ilim adamları, hep O'nun arkasında el pençe divan durmuş ve O'na hitaben: 'Sen, sana mensubiyetle övündüğümüz insansın.' demişlerdir...

...Evet, zaman yaşlanıyor, ihtiyarlıyor; bazı düşünceler köhneleşiyor ve değerden düşüyor; fakat inananların sîne-lerinde Hz. Muhammed (sav), her gün daha da açan bir tomurcuk gibi daima yenilenip tazeleniyor...

Zeyno Abla; Sonsuz NuR'un önsözünden 2 paragraf... Üslup daki güzellik, akıcılık ortada... Şiddetle haddim olmayarak tavsiye ederim...
Kitap benim bilgisayarımda kayıtlı... Ben tebessüm ablama yolluyayım, siz ona emailinizi verin, o da size yollasın, inşaAllah..
tabii kabul ederseniz...
hem bende faydalanmisolurum iyiolur ya

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Gerekli linklerden faydalanabilirsiniz..bende de e- kitap şeklinde çok kitap var..istek olrsa özelimden isteyebilirsiniz..

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
O'ndan bahs etmeyen O'nu anlatmayan bir islami site olabilir mi Hiç...!!!!,

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
İlgilerini eksik etmeyen site arkadaşlarım , kardeşlerim teşekkür ediyorum.Rabbime emanetsiniz.Allah razı olsun.

Not:Yamusab kardeşim neden kabul etmiyim.Saol ilgilendiğin için. :)

Üst Alt