Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
SİTEYE GİRİŞ KURALLARI

* Siteye girerken ayaklarımızı paspasa silerek giriyoruz. Çamurlu ayaklarımızla asla siteye giriş yapmıyoruz yapanlar hakkında kanuni darp işlemi başlatılır.

* Siteye girerken asla arkamıza bakmıyoruz sitemizin rakımı yüksek oldugu için baş dönmesi ve mide bulantısı yapabilir.

* Siteye girerken arkasına bakanlar eger siteye kusarsa anlayışla yaklaşıp sadece kafasını kırıyoruz.

* Siteye girerken kimseyi rahatsız etmiyoruz

2- SİTEDE UYULMASI GEREKEN KURALLAR

* Siteye girdikten sonra bekleme yapmıyoruz lütfen camlara dönerek arkaya yanaşıyoruz. Adama elli kere söyletmeyin ilerleyin kardeşim

* Sitede kabuklu yemiş yemek yasaktır. Yiyenler nazikçe uyarılıp çeneleri hafifçe kırılacaktır.

* Sitede sigara içmek yasaktır. İçenler sitemize 67.50 TL para cezası oder ve On yıl hapis yatar görüldüğü gibi bu konuda da çok anlayışlıyız.

* Sitede bacak bacak üstüne atıp oturmak yok efendim ayaklarını uzatmak yasaktır. Ne o kardeşim dingonun ahırımı burası düzgün otur kardeşim.

* Sitede yüksek sesle konuşmak yasaktır: Konuşanlar nazikçe uyarılıp dilinden bir sorun olup olmadıgı anlaşılması için 30 cm kadar örnek alınacaktır.

* Sitede sakız çiğnemek yasaktır.Çiğneyenler çiğnedikleri sakızla boğularak sakinleştirilecektir.

* Sitede grupçuluk bölücülük ayrımcılık yasaktır. Yapanların ne için yaptıklarına bakılıp ona göre ya destek verilecek yada derhal defnedilecektir.

3- SİTEDEN ÇIKARKEN UYULACAK KURALLAR

* Siteden çıkarken asla site hakkında dedikodu yapılmayacaktır. Tespit edilen şahıslar ibret olması için Kızılay meydanında ferahlaması için ve ne kadar uzun süre nefesini tutabildiğinin anlaşılması için yüksek bir yerde asılacaktır.

* Siteden çıkarken siteye ait bir şey götürülmeyecektir. Götürenler hakkında hiç bir işlem yapılmayacaktır sanmayın elbet bir kuytuda yakalarız.

* Siteden çıkarken mont palto gibi kıyafetlerinizi bıraktıgıız vestiyerden ücreti mukabil olarak geri alabileceksiniz.Lütfen bu konuda ısrar etmeyin biz o vestiyer bölümünü kaça malettik haberini varmı

* Siteden çıkarken lütfen kapıyı kapatınız ceryan yapıyor kardeşim üşüyoz zaten dogalgaza zam geldi

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
emegine saglik kardesim ..
tesekurler paylasimin icin..

bende bizim yenidendogusa yeni kurallar geldi zannettim (:
meger konutsiteleri icinmis (:

ALLAH c.c razi olsun..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cok ho$tu :)
Son zamanlarda gelen üyeler kurallarimizi begenmiyolar acaba bunlaridami eklesek ne:hihi:
Tesekkürler Sevvalk kardesim
Selam ve Dualarimla.....

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
gayet hafif kuraLLarimiz var asLinda =) diger siteLerLe kiyasLadigimizda...

bu kuraLLarda iyimi$... beLki birkacini site kuraLLarina gecirebiLiriz ;)

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
beğenmenize sevindim
rica ederim

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
sevvalll aaaa
suna bak tek yönetim yorum yazmisss
:hahaha: .:hahaha:

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
site kuralları olunca onların ilgi alanı da ondan :hahaha::hahaha: istişare yapıp hangi kuralları uyarlayacaklarına karar verecekler :evet::evet:

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
hii olduu:lac:

ne giriyon milletin aklina
zaten surda en cok siddet gören benim
bundan sonrasini düsünmek bile istemiyorum :agla:

Üst Alt