- Aldığı Beğeniler
- 4
- Takım
- Galatasaray
Bayan Kardeşlerim den özellikle istirham ediyorum Eğer isteklerimi uyguluyorlarsa Rabb im razı olsun uygulamıyorlarsa uygulamaya calıssınlar yine Allah rızası için.
çevremde rastladıgım için yazıyorum belki yapmıyorsunuzdur bilmiyorum
*Yolda yürürken yüksek sesle konuşmayın nolur
erkekler ses tonunuzdan bile etkilnirler
*Bilmiyorum forumdaki arkadaşlarım giyiyormu ama Topuklu ayakkabı : ( buda çok vahim bi hal aldı ablam çarşafını giymiş ama altından topuklusuda var çat çat Sabır Ya Rabb i.
*Birde Topuz meselesi var İyice abartıldı bu olay saçlarını toplayıp kabarttıkları yetmiyor bide üzerine başka bişe sarıyorlar kabarık dursun diye Nolur siz yapmayın
*parfüm ahh o kokular
özellikle toplu bulunan yerlerde Nolur kızmayın bana bu yazdıklarım için çevremde rastlıyorum Hem kapalı hem topuzlu hem makyajlı hem topukluparfümde o biçim
Nolur yalvarıyorum bu saydıklarımı yapacaksanız takmayın o başörtüsünü
Bizim diğerlerinden farkımız varBasitleştirmeyin Örtümü kirletmeyin nolur
Şimdi modaymış sarı ile yeşili bir giymek
Yapmayın kardeşim ne modası.
İnandığımız gibi yaşamazsak,yaşadığımız gibi inanmaya başlıcaz.
Yeter artık vermeyin taviz
Bizden zorla aldıkları yetmedi şimdi biz seve seve veriyoruz.
Bilmiyorum nekadar anlatabildim ama.Aciz dilim yetmiyor
Başka bi arkadaşıma anlattığımda bunları bana ; kızım sen İran a git dedi
Yorum sizin Kardeşlerim
SAYGIDEĞER KARDEŞLERİM BURADA YAZANLAR ALINTIDIR.FAKAT BU YAZIYI YAZAN KARDEŞİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN Kİ BENCE DE MÜ'MİN BİR BAYAN BURADA YAZILI OLANLARI YAPMAMALI.İSLAM GÜNÜMÜZDEKİ . MODA .DİYE ADLANDIRILAN ŞEKLİYLE EMRETMEDİ ÖRTÜYÜ.PAYLAŞMAK İSTEDİM.HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.SELAMÜN ALEYKÜM.
çevremde rastladıgım için yazıyorum belki yapmıyorsunuzdur bilmiyorum
*Yolda yürürken yüksek sesle konuşmayın nolur
erkekler ses tonunuzdan bile etkilnirler
*Bilmiyorum forumdaki arkadaşlarım giyiyormu ama Topuklu ayakkabı : ( buda çok vahim bi hal aldı ablam çarşafını giymiş ama altından topuklusuda var çat çat Sabır Ya Rabb i.
*Birde Topuz meselesi var İyice abartıldı bu olay saçlarını toplayıp kabarttıkları yetmiyor bide üzerine başka bişe sarıyorlar kabarık dursun diye Nolur siz yapmayın
*parfüm ahh o kokular
özellikle toplu bulunan yerlerde Nolur kızmayın bana bu yazdıklarım için çevremde rastlıyorum Hem kapalı hem topuzlu hem makyajlı hem topukluparfümde o biçim
Nolur yalvarıyorum bu saydıklarımı yapacaksanız takmayın o başörtüsünü
Bizim diğerlerinden farkımız varBasitleştirmeyin Örtümü kirletmeyin nolur
Şimdi modaymış sarı ile yeşili bir giymek
Yapmayın kardeşim ne modası.
İnandığımız gibi yaşamazsak,yaşadığımız gibi inanmaya başlıcaz.
Yeter artık vermeyin taviz
Bizden zorla aldıkları yetmedi şimdi biz seve seve veriyoruz.
Bilmiyorum nekadar anlatabildim ama.Aciz dilim yetmiyor
Başka bi arkadaşıma anlattığımda bunları bana ; kızım sen İran a git dedi
Yorum sizin Kardeşlerim
SAYGIDEĞER KARDEŞLERİM BURADA YAZANLAR ALINTIDIR.FAKAT BU YAZIYI YAZAN KARDEŞİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN Kİ BENCE DE MÜ'MİN BİR BAYAN BURADA YAZILI OLANLARI YAPMAMALI.İSLAM GÜNÜMÜZDEKİ . MODA .DİYE ADLANDIRILAN ŞEKLİYLE EMRETMEDİ ÖRTÜYÜ.PAYLAŞMAK İSTEDİM.HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.SELAMÜN ALEYKÜM.