Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

tamosirada

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
17
Merhabalar değerli forum ahalisi,

Derin düşünmeyi seven birisi olarak uzun zamandır üzerinde çalıştığım siteyi yayına aldım. İnsanlara faydalı olacağını düşündüğüm şeyleri yazıyorum. Ama ne kadar iyi yapmaya çalışsak da eksikleri illa ki vardır. Bu sebeple inceleyip hem tasarım hem de içerik olarak tavsiyeleriniz var mı bilmek isterim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Siteye bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Eski sayfalar rengi itibariyle gerçekten nostaljik bi havası var.
Güzel olmuş...Hayırlara vesile olsun.

Eskiden olsa site tanıtımı yapmak yasaktı biliyorsunuz dimi :D

Şimdi bir manası yok gibi.

tamosirada

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
17

Merhaba Uhibbu hanım. Aslında bu tamamen yanlış bilinen bir şey biliyor muydunuz? Google sitelere şunu söyler, internet bir sosyal medyadır ve linkler aracılığı ile siteden siteye zıplar ve tararız. Mesela siz bir yemek tarifleri sitesi görüyorsunuz ve beğeniyorsunuz. Bunu arkadaşlarınıza önerirsiniz. Onlar da bundan dolayı mutlu olacaklardır. İnternette böyle işte. Faydalı ilginç bulduğumuz siteleri bize ait olsun olmasın paylaşarak insanlara faydalı olmalıyız.

Ben bloğumda güzel konular paylaşmaya çalışıyorum emin olun buradan ya da herhangi bir mecradan gelecek bir bağlantıya ihtiyacın yok :) istesem paralı linkler satın alırım.

Ama ben de faydalı olacağını düşündüğüm için paylaştım. Google da faydalı sitelere referans olan siteleri server.

tamosirada

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
17

Ayrıca fırsat buldukça yazılarımı okumaya davet ediyorum hatta söylemek istediğiniz şeyler olursa siz de bir şeyler yazabiliyorsunuz.

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Tabiki.
Google ve üyeleri iyi biliriz.
Zamanında yaşanılan sıkıntılar yüzünden
bu tamamen tercihen uyguladığımız bir tarifeydi :)

A

Aram

Guest
Merhaba Uhibbu hanım. Aslında bu tamamen yanlış bilinen bir şey biliyor muydunuz? Google sitelere şunu söyler, internet bir sosyal medyadır ve linkler aracılığı ile siteden siteye zıplar ve tararız. Mesela siz bir yemek tarifleri sitesi görüyorsunuz ve beğeniyorsunuz. Bunu arkadaşlarınıza önerirsiniz. Onlar da bundan dolayı mutlu olacaklardır. İnternette böyle işte. Faydalı ilginç bulduğumuz siteleri bize ait olsun olmasın paylaşarak insanlara faydalı olmalıyız.

Ben bloğumda güzel konular paylaşmaya çalışıyorum emin olun buradan ya da herhangi bir mecradan gelecek bir bağlantıya ihtiyacın yok :) istesem paralı linkler satın alırım.

Ama ben de faydalı olacağını düşündüğüm için paylaştım. Google da faydalı sitelere referans olan siteleri server.
Uhibbunun “yasak”tan kastı şu aslında:
Aslında hiçbir zaman site paylaşımı tamamen yasak değildi. Ancak siteniz eğer yenidendogus.net ile aynı içeriğe sahipse (yani neredeyse birebir aynıysa) yasaktı. Örneğin; dini içerikli, aynı kategorilere odaklanan bir forum sitesi olsaydı kesinlikle yasaktı ve büyük ihtimalle ban yerdiniz.Şimdi durumlar değişti. Sosyal medya herkesi adeta mıknatıs gibi çekti. Bu tarz içerik paylaşan siteler artık bir nevi dayanışma içerisinde. Birbirlerini destekliyor, birlikte daha güçlü duruyorlar.

Üst Alt