Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sevgili Ziyaretcilerimiz

Sitemize Bazi Yenilikler Getirdik.
Aldigimiz Sikayetler Üzere Üyelerimizin Profillerini Engelledik. Bazi Kisiler Üyelerimizin Profillerinde Maillerini Aliyor Ve Rahatsiz Edici Mesajlar Yolluyorlar. Bu Tür Huzursuzluklari Ortadan Kaldirmak Icin Portalimizda Cok Aktif Olmayan Forumda Katki Saglamayan Üyelerimize Bütün Üyelerimizin Profilleri Artik Engelli Olarak Kalacaktir.
Profil Engelinin Kaldirilmasini Isteyen Üyelerimiz Adminlerimize Müracat Eebilirler. Basvuru Yapan Üyemizin Mesaj Sayisini Gözden Gecirerek Hakkinda Gerekli Arasirmalari Yaptiktan Sonra Bu Engeli Kaldiracagiz.

Yilin Üyesi Kampanyamizi Baslatmis Bulunuyoruz.
Portalimizde En Güzel Katilimlar Sergileyen Bir Üyemizi Her Yil 1 Ekimde Ilk On Üyemiz Arasinda Yapacagimiz Oylamada Yilin Üyesi Secip Üyemize Ödül Olarak Altin Hediye Edecegiz.

Cok Yakinda Online Multimedya Bölümümüz Hizmetinize Sunulacaktir.
Multimedya Bölümümüzde 24 Saat Begendiginiz Ilahiler Türküler Sarkilar Ezgiler Ve Siirleri Online Dinleyebileceksiniz.

Sitemizde Yenilikler Devam Edecek.Istekleriniz Icin Adminlerimize Özel Mesajla Basvurmaniz Rica Olunur.

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Bende diyorum neden direk profilime giremiyorum :D

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Admin sana Bisi Demiom HalK Benim diceklerimi Sana Aktariyor Zaten..

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Pasham dedimya
herkezi engellemiyoruz
tanidigimiz üyelerimizi ve online olan katkida bulunan kisilere acacagiz
bazilari varki üye oluyorlar sadece ve profilleri geziyorlar ve bu tür huzursuzluklari anca bu sekil ortadan kaldira biliriz..
Profilinin acilmasini isteyenler adminlerimize müracatda bulunacaklardir ve gerekli arastirmadan sonra acacagiz bu kisilere..Senin profilini acarmiyim bilemiyorum düsünmem lazim PasHa..

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bu uygulama ile artık şikayetler biraz olsun azalır inşallah.

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı Habibemsin
Pasham dedimya
herkezi engellemiyoruz
tanidigimiz üyelerimizi ve online olan katkida bulunan kisilere acacagiz
bazilari varki üye oluyorlar sadece ve profilleri geziyorlar ve bu tür huzursuzluklari anca bu sekil ortadan kaldira biliriz..
Profilinin acilmasini isteyenler adminlerimize müracatda bulunacaklardir ve gerekli arastirmadan sonra acacagiz bu kisilere..Senin profilini acarmiyim bilemiyorum düsünmem lazim PasHa..

Bak Yaa Açarmıymış Bilemiyormuş Ya Aç sana profilimi ben devamlı ayar yapıyorum ya..Bak Başka siteye giderim Pashasız kalırsınız He X(

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von PasHa
Orjinal Yazarı hayrullah
Bu uygulama ile artık şikayetler biraz olsun azalır inşallah.

Hayrullah abi ben hiç sanmıyorum.Hizmet SIFIRR. :D

seni memnun etmekte imkansiz yani yaaaa
koskoca Admin Djnin karsisinda büklüm büklüm bükülüyor bizim dj hala memnun deyil :D :D :D

Üst Alt