Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan ŞEVVAL
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Ş

ŞEVVAL

Guest
s.a. kardeşlerim müşü benim iş yerinden arkadaşım..geçen yıl birlikte aynı iş yerinde stajyerlik yapmıştık ne günlerdi müşü yaa:)kader yine karşıma çıkardı seni çok mutluyum ..canım aramıza hoşgeldin sefalar getirdin ALLAH daim etsin..güzel paylaşımlarını bekliyoruz..

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Müşü kardeşş biz Şevvali çok seviyoruzz.. :p

Sen de onun arkadaşı olunca,

Tabi ki seni de sevecegiz.. :)

Aramıza hoş geldinnnnn...

Paylaşımlarını bekliyoruzz canım..

müşü

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
teşekkürler canım.senin sayende bu siteyi buldum .daha önceden haberim yoktu.yani dünden önce.evet okulda çok güzel günlerimiz oldu.orda bi aile gibiydik.galiba bişeyler paylaşmaya devam edicez.enazından şimdilik öyle görünüyo.senden kurtuluş yok.siteyi çok be endim.banabişeyler katabilicek bir site.emin olun bende başkalarına tansiye edece im.... ve en önemlisi hoşbuldum :)

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
şevval bizim kardeşimizdir.altın şakası biraz kızdırdı onu. =)
tamam özür dileriz,bir daha olmaz. ;(
ama üye bulmaya devam etmeliyiz.bu sayıları binlere,onbinlere çıkarmalıyız. :)
habibebemsin ablam ne için getirdi bu puan sistemini tabiiki üye getirmemiz için.bende getirecem ve puanları alacam inşallah. :rolleyes:

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı müşü
teşekkürler canım.senin sayende bu siteyi buldum .daha önceden haberim yoktu.yani dünden önce.evet okulda çok güzel günlerimiz oldu.orda bi aile gibiydik.galiba bişeyler paylaşmaya devam edicez.enazından şimdilik öyle görünüyo.senden kurtuluş yok.siteyi çok be endim.banabişeyler katabilicek bir site.emin olun bende başkalarına tansiye edece im.... ve en önemlisi hoşbuldum :)
ya ben demiştim size yakanızı bırakmam diye:)benden kolay kurtulamazsın söleyem :p :p

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Aramiza Hosgeldiniz,
Uyeliginiz hayirli olur insa'Allah...
Guzel paylasimlarda bulusmak umidiyle, :)

Sevval Kardesim,Arkadaslarina Gonul Sarayimizi tanimalarina vesile oldugun icin Rabbim senden razi olsun insa'Allah...

Not:Konu Disi olan Mesajar silinmistir

buket

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
müşü sitemize hoşgeldin... :)
üyeli in hayırlara vesile olur ve güzel paylaşımlar olur inş... :)
selametle kal... :)

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
müşü canım hoşgeldin aramıza beni tanışmışsındır ben şevvalın bidenecik kuzeni :D

arkadaşlar şevval liseden butun arkadaşlarını toplamazsa buraya hiç şaşmayın :D sonra eslem dediydi dersiniz ..

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı eslem
müşü canım hoşgeldin aramıza beni tanışmışsındır ben şevvalın bidenecik kuzeni :D

arkadaşlar şevval liseden butun arkadaşlarını toplamazsa buraya hiç şaşmayın :D sonra eslem dediydi dersiniz ..
=) =) =)ya abartmayın walla kızıyorummm ..toplarım tabi zaten şuanda sırada üye olmayı bekleyen iki üç kişi varr :)herkesi toplayacam sıf sana nispet olsun diye dermişim ama gerçekten şaka bir yana onlarla aynı ortamda aynı şeyleri paylaşmak istedi im ve bundan mutluluk duydu um için bütün arkadaşlarımı toplayacammm:)

M

maussema

Guest
hosgeldın canım keyfım yerınde olsaydı baska sekılde karsılardım senı ama sımdılık bunla yetın olmas mı emınım guzel olacak gelısın hayr olacak
:) :)

Üst Alt