Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
S.A.... Mystery zamanında resimler yenilendi demiş lakin malesef konu yine güncelliğini yitirmiş.
Arapça konularıma Kendi sesimden anlatımlar ekleyeceğim kısmetse- video olarak mesela... siteye nasıl yükleyebilirim ?
Biri yol yöntem gösterebilirse ne iyi olur.

Aslında bu konu(soru) oldukça önemli ve acil

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
S.A.... Mystery zamanında resimler yenilendi demiş lakin malesef konu yine güncelliğini yitirmiş.
Arapça konularıma Kendi sesimden anlatımlar ekleyeceğim kısmetse- video olarak mesela... siteye nasıl yükleyebilirim ?
Biri yol yöntem gösterebilirse ne iyi olur.

Aslında bu konu(soru) oldukça önemli ve acil

Aleyküm selam, mp3 ekleme için konuyu güncelledim. Anlaşılmayan bir yer varsa mutlaka sorun. :) Videoların boyutları büyük olduğu için diğer sitelerde silinme/kapanma konuları çok oluyor. O nedenle YouTube'yi tavsiye ederim.

Daha önce YouTube üzerinden video paylaşımı yapmadıysanız ve desteğe ihtiyacınız varsa farklı bir konu ile bu şekilde resimli anlatım yapabilirim.

Farklı dosya türlerinden link paylaşımı yapmak isterseniz Google Drive 'ı önerebilirim.

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Aleyküm selam, mp3 ekleme için konuyu güncelledim. Anlaşılmayan bir yer varsa mutlaka sorun. :) Videoların boyutları büyük olduğu için diğer sitelerde silinme/kapanma konuları çok oluyor. O nedenle YouTube'yi tavsiye ederim.

Daha önce YouTube üzerinden video paylaşımı yapmadıysanız ve desteğe ihtiyacınız varsa farklı bir konu ile bu şekilde resimli anlatım yapabilirim.

Farklı dosya türlerinden link paylaşımı yapmak isterseniz Google Drive 'ı önerebilirim.

Yok youtube da daha önce video paylaşmadım. Bu nedenle anlatım iyi fikir olabilir.
Google Drive olayına da bakınayım bir ara inş.
Şimdiden tşkkler :bye: :gul:

Mystery

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,785
Takım
Fenerbahçe
Dropbox bu ara hayli guncel. Teknoloji geliştikçe sanal ortamda hersey para olmaya basladı kısa zamn içinde alternatif ekleyebilrz

fatmabeyza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
716
AY Arapça anlatımlı olsa çok ıyı olur
kendi zannımca
çok memnun olurum

fatmabeyza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
716
SARF