Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ama
ben siteye üye olmadan 6 - 7 ay önce siteyle tanıştım
o 6 - 7 ay sitenin güvenilirliğini araştırdım
internete fazla güvenmediğim için bu gerekliydi
Çokta fazla hatırlamıyorum.2,5 sene olmuş.Sitenin hemen hemen her statüsüne girmiş biri olarak (üye,özel üye,mod,süper mod,admin,son durak webmaster ) iyiki üye olup sizleri tanımışım diyorum
muhasebe bürosunda dosyalar kaşısında ne sıkıcı bir iş teri zamanım boş mu geçecek diye diye bunalım takılırken tevafuk eseri girdim ...kurcalar iken benefşe kardeşimin yazısı var idi Ali Uçar Abinin Rüyası diye çok güzel lütfen sabırla okuyunız diye not bırakmış sağolsun ... sabırl a okudum çok güzel idi ... hala aklımda o rüya...o gün yada ertesi gün hemen üye oldum ....ekim kasım ..... temmz ooo 9 ay dır üye imiiz rabbim daim eylesin dualarımda o benefşe kardeşim inşallah çok şey öğrenmeme ve çok güzel dostluklra vesile oldu....
rabbim hepinizden razı ve hoşnut olsun güzel bir konu olmuş ayrıca
Googlede bır şiirimi arıyordum burda alıntı yapılmıştı Saolsun Lunay kardeşim yapmış gırdım ona teşekkur babında bır şeyler yazmak için uye olmak ıstedım ve uye oldum o gun bugundur uyeyız
Siteyi canbacım sürmelim tarafından tanıdım o önermişti bana.Baktım inceledim çok hoşuma gitti ve hemen üye olmuştum ogünden bugüne çok güzel şeyler kattım kendime inş burayada katabilmiştirim.
cihan habibe acizane birde ben sitenin kurulumundan beri burdayız ...
sitenin ilk sahibi habibeydi o burayı kuracağını bizimde ona destek olmamızı istenmişti geliş o geliş..