Hangi ağaç olunduğunun hatırlanması iyi dir iyi
Başkalarına, güvenimi zedeleyinceye kadar güvenimeyi tercih ederim ...Gürgen : (Zevk sahibi) Cool bir güzel. Diş görünüşüne ve bakımlı Olmaya dikkat eder. Zevk sahibidir. Başkalarını kendinden fazla düşünür. Hayati mümkünolduğunca kolay bir hale getirmeye çalışır. Disiplinli bir hayat için kılavuzluk eder. İlişkilerinde kibardır. Farklı Sevgililer bulmak ister. Duygularıyla ilgili olarak mutluluğu yakalaması kolay olmaz. Çoğunlukla da başkalarına güvenmez. Kararlarından da asla emin olmaz.
kesinlikle de kararsız değilimdir..bunlar dışında evet kalanı isabettli diyebilirim.
Emeğine bereket Gülistan ..hangi ağaç olduğumu unutmuştum hatırlamak iyi oldu![]()
Bu vesile hatırladık Sevgili Hocamın dilinden dualıyayım madem:
Allah budaklısından yapmasın Yoksa tornada o ağaçların budaksızından en harikulade sanat eseri değerinde mobilyalar çıkar vesselam :gul:
Esselamü Aleyküm.Afedersiniz dostlarım "ARORA Kardeşim .özür dilerim sizleri ağaç olarak düşünmedim.ne bileyim işte karekter tahlilini vallahi ben yapmadım :mafoldumben::mafoldumben:.kızdınız mı dostlar? vallahi ben yengeçim banada pek uymuyor ama:millet: .bende dişbudakla ,elma arasındayım yani bende (ODUNUM) .....
)
Allah'a emanet olunuz.
Estağfirullah bacım yaa o zamanda böyle düşünmemişimdir eminim latifeye binaen yazdığım bişeymiş o kadar...yanlış anlaşılmayı Zamanında görüp bu cevabı yazamadığım için üzgünüm