Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056

Gürgen : (Zevk sahibi) Cool bir güzel. Diş görünüşüne ve bakımlı Olmaya dikkat eder. Zevk sahibidir. Başkalarını kendinden fazla düşünür. Hayati mümkünolduğunca kolay bir hale getirmeye çalışır. Disiplinli bir hayat için kılavuzluk eder. İlişkilerinde kibardır. Farklı Sevgililer bulmak ister. Duygularıyla ilgili olarak mutluluğu yakalaması kolay olmaz. Çoğunlukla da başkalarına güvenmez. Kararlarından da asla emin olmaz.

Başkalarına, güvenimi zedeleyinceye kadar güvenimeyi tercih ederim ...
kesinlikle de kararsız değilimdir..bunlar dışında evet kalanı isabettli diyebilirim.

Emeğine bereket Gülistan ..hangi ağaç olduğumu unutmuştum hatırlamak iyi oldu :p
Hangi ağaç olunduğunun hatırlanması iyi dir iyi :p
Bu vesile hatırladık Sevgili Hocamın dilinden dualıyayım madem:
Allah budaklısından yapmasın Yoksa tornada o ağaçların budaksızından en harikulade sanat eseri değerinde mobilyalar çıkar vesselam :gul:

Esselamü Aleyküm.Afedersiniz dostlarım "ARORA Kardeşim .özür dilerim sizleri ağaç olarak düşünmedim.:gulver:ne bileyim işte karekter tahlilini vallahi ben yapmadım :mafoldumben::mafoldumben:.kızdınız mı dostlar? vallahi ben yengeçim banada pek uymuyor ama:millet: .bende dişbudakla ,elma arasındayım yani bende (ODUNUM) .....:))
Allah'a emanet olunuz.

Estağfirullah bacım yaa o zamanda böyle düşünmemişimdir eminim latifeye binaen yazdığım bişeymiş o kadar...yanlış anlaşılmayı Zamanında görüp bu cevabı yazamadığım için üzgünüm :gulver:

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
????Enteresan
O ağacı severim çok, garip tevafuk
:gul:,

Sükût-u Hayâl

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
636
Köknar : (Gizem) Sıra dişi bir zevki vardır. Sofistike ve kadirşinastır. Güzel olan her şeyi sever. Dik başlı, çabuk mod değiştiren,bencil olmasına rağmen kendisineyakın olanlarla ilgilenen biridir. Çok mütevazı olduğu söylenemez. Hırslıdır. Memnun edilmesi zor bir sevgilidir. Çok arkadaşıvardır. Çünkü ona güvenebilirsiniz.
Enteresan ????

elifg

eyvallah

Aldığı Beğeniler
230
Takım
Fenerbahçe
Üvez : (Hassasiyet) Dikkat çekici, neşe verici, bencillikten uzak dikkat çekmeyi seven biridir. Hayata bağlıdır. Yerine ve duruma göre hem bağımlı hem
bağımsız
olabilir. Zevklidir. Duygusal, hassas, tutkulu ve artistik özellikleri vardır. İyi bireş olur ama çok zor affeder.
Üvez ağacı nasıl ki ilk defa duydum
Teşekkürler????

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Selvi : (Sadakat) Güçlü, fiziksel olarak kaşlı, her ortama uyabilen, hayatla fazla uğraşmayan, hoşnut, iyimser, paraya meraklıdır Yalnızlıktan nefret eder. Kolaykolay tatmin edilemeyecek kadar tutkuludur. Ama sadıktır. Modu çabuk değişir. Kurallara boyun eğmez. Biraz da ukala ve ilgisizdir.
:) benmiyim bu..

TEsekkürler bacim paylasimin icin..
.

Üst Alt